Cover voorkant
Hoe kabouter Wijsneus burgemeester werd van Sven en Finnstad
Hoe kabouter Wijsneus burgemeester werd van Sven en Finnstad

Hoe kabouter Wijsneus burgemeester werd van Sven en Finnstad

George van Issum

  • (1)

€ 17,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Kabouter Wijsneus is heel slim, maar kan niet goed praten. De kabouters in het dorp lachen hem daarom uit en pesten hem ermee. Kabouter Wijsneus wordt hierdoor zo verdrietig dat hij besluit weg te lopen. Als hij verdrietig en alleen in het donkere bos zit ziet hij een lichtje verschijnen. Hierna belandt hij in een avontuur wat voor altijd zijn leven zal veranderen. Ondertussen hebben de kabouters in het dorp ontdekt dat Wijsneus weg is. Zij zijn erg ongerust en gaan allemaal naar hem op zoek. Zullen ze hem ooit nog terugvinden? Lees snel hoe dit spannende avontuur afloopt!

From the book

Op een dag, toen de kabouters hem weer eens gepest en geplaagd hadden, moest Wijsneus heel hard huilen en riep: “Hou op, lelijke verveel lappen, ik wil lullie nooit meer sien!” Daarna liep hij heel hard weg, de kabouterstad uit en het bos in, omdat hij zo bedroefd was.

Daar schrokken de andere kabouters toch wel van, en ze hadden er wel een beetje spijt dat ze Wijsneus zo geplaagd hadden. Maar ze dachten: die komt vast wel weer terug voor het avond is. Maar toen het avond werd, was Wijsneus nog steeds niet terug en begonnen de andere kabouters toch wel een beetje ongerust te worden. Waar was hij nou toch gebleven? Wanneer zou hij nou toch terug komen?

Maar ... Wijsneus wilde helemaal niet terug komen naar die pestkoppen.

Hij had er meer dan genoeg van. Onderweg snikte hij steeds maar, en huilde dikke tranen. Waarom moesten ze hem ook altijd plagen en pesten, omdat hij niet zo goed kon praten? Hij was toch heel slim? En hielp iedereen als dat nodig was? En hij kon toch ook heel mooi toeteren?

Hij liep steeds maar door en verder en verder het bos in. Wat moest hij nou doen? Waar moest hij vannacht slapen?

About the author

George van Issum, geboren te Nuenen en opgegroeid in Gerwen, is de opa van Sven en Finn. Hij kon altijd al goed verhaaltjes vertellen en schreef ook verhaaltjes over wat zijn eigen kinderen zoal meemaakten. Zijn dochter spoorde hem aan zijn boek uit te geven.

Astrid Wagelmans is geboren en getogen in Lieshout en woont sinds 2015 in Gemert. Als kind al vond zij tekenen erg leuk. Echter zat later de grafische opleiding die ze wilde volgen helaas vol. Na een paar baantjes raakte ze in de beveiliging waar ze nu al 20 jaar werkt. Het grafische werk bleef haar echter trekken. Daarom heeft ze via een thuisstudie een opleiding grafisch vormgever gevolgd. Toen George haar benaderde om de illustraties in dit boek te verzorgen vond ze dat meteen keileuk en zo kwam de samenwerking tot stand.

Reviews

2022-08-04 19:00:01 | By: Suzanne | Rating:
Super leuk voorleesboek met prachtige illustraties. Fantasierijk en vlot geschreven.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Hoe kabouter Wijsneus burgemeester werd van Sven en Finnstad

Author:

George van Issum

Category:

Children books

Number of pages:

40

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 20 x 20 cm

Release date:

08-04-2022

ISBN:

978-94-645-0451-4 / 9789464504514

Price:

€ 17,50

Language

Dutch

Rating:

  • (1)