Cover voorkant
Dawn-ra - en de sleutel des duisternis
Dawn-ra - en de sleutel des duisternis

Dawn-ra - en de sleutel des duisternis

Stephan van den Brandt

Category: Comic books
  • (1)

€ 16,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Op een vredige nacht schijnt er een fel licht in de duisternis. Het is de nacht dat de opmars van de Rode Raven begint. Lizzy’s leven staat op het punt voorgoed te veranderen. Verslagen en verjaagd uit haar stad trekt Lizzy de wereld in met de laatste opdracht van haar vader. Onderweg wordt Lizzy geconfronteerd met nieuwe uitdagingen en komt ze nieuwe bondgenoten tegen die haar helpen in de strijd om de wereld te redden van de Rode Raven.

From the book

About the author

Stephan van den Brandt is een creatieveling in hart en nieren, al van af jongs af aan zijn tekenen, schilderen en creatieve bezig zijn, zijn grootste hobby’s. In het dagelijks leven is hij actief als grafisch vormgever, maar dit weerhoud hem er niet van om in zijn vrije tijd anderen projecten op te pakken. Na zijn opleiding comic design zocht hij naar een manier om zijn boek “Dawn-ra” werkelijkheid te maken. Deze weg kenden verschillende uitdagingen maar leiden hem uit eindelijk naar boekscout.

Reviews

2022-06-13 21:50:51 | By: Michelle | Rating:
Superleuk boek! Ik heb het in 1 keer uitgelezen, zo leuk vond ik het. Wat ik ook leuk vind is dat de held in dit boek een vrouw is, en het gevoel voor humor van de schrijver. Echt een aanrader!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Dawn-ra - en de sleutel des duisternis

Author:

Stephan van den Brandt

Category:

Comic books

Number of pages:

72

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A4

Release date:

25-03-2022

ISBN:

978-94-645-0467-5 / 9789464504675

Price:

€ 16,50

Language

Dutch

Rating:

  • (1)