Cover voorkant
Magisana - en de magische waterput
Magisana - en de magische waterput

Magisana - en de magische waterput

Marlies Bleijenberg

Category: Youth books
  • (1)

€ 19,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

In een klein dorpje, Tup, staat een magische waterput. Wanneer vier vrienden in de magische waterput vallen, komen ze in een hele andere wereld terecht. Deze wereld wordt Magisana genoemd. Magisana is een magische wereld met vreemde magische wezens. Sommige wezens zijn vriendelijk en andere juist gemeen. De vrienden moeten door verschillende magische gebieden heen om een weg naar huis te vinden. Maar het avontuur begint pas echt wanneer één van de vrienden gevangen wordt genomen door een magisch wezen. Nu moeten de vrienden langs de magische wezens om hun vriend te redden en een weg naar huis te vinden. Zal dit de vrienden ooit lukken...

From the book

Bobby, Sjimmy, George en Nadia letten zo op de Struivels in de verte dat er niemand meer op de lucht let. Ineens horen ze weer die enge diep doordringende gemene lach. Ze voelen een windvlaag langskomen. Wel drie of vier keer. Ze gaan zo snel dat de jongens en Nadia niet goed kunnen zien hoeveel het er zijn. Het enige dat ze wel weten is dat het de enge heksen zijn. En Gob en Bib hebben ze verteld dat je tegen de heksen eigenlijk niets kunt doen behalve heel hard rennen. Nadia heeft de tranen in haar ogen staan, het liefst duikt ze huilend in een hoekje. Maar ze heeft hier op de open vlakte geen keuze. Bobby roept heel hard tegen iedereen dat ze moeten rennen. En zo hard ze kunnen beginnen Bobby, Sjimmy, George en Nadia te rennen. Ze rennen richting de bomen recht voor hen. Maar ze zijn pas op de helft van de open vlakte en ze moeten dus nog een heel stuk rennen. De heksen zijn razendsnel op hun bezems over de open vlakte. Ze zijn zo snel dat je alleen af en toe een windvlaag voelt of een schaduw over het gras ziet schieten. En dan ineens uit het niets voelen ze een windvlaag vlak over zich heen schieten, ze kunnen hem bijna aanraken. Ze horen die verschrikkelijke lach weer en wanneer Bobby, Sjimmy en Nadia omkijken zien ze dat George verdwenen is. “Heeeeellllllpppp,” is het laatste dat ze in de verte horen van George. Wanneer de vrienden in de lucht kijken zien ze hoe George in de verte verdwijnt op één van de bezems bij de heksen. En al snel voelen ze nog een paar windvlagen over zich heen komen en zien ze wat enge schaduwen over de open vlakte trekken. wanneer ze weer omhoog kijken zien ze dat de andere heksen er ook vandoor gaan. Ze vliegen allemaal achter de heks aan die George heeft meegenomen. Bobby, Sjimmy en Nadia blijven verslagen achter. Alle heksen zijn ervandoor, maar ze hebben George meegenomen.

About the author

Marlies Bleijenberg woont in Rockanje met haar man en twee zoontjes. Ze is begonnen met kleine verhaaltjes voor haar zoontjes te schrijven. Ze kreeg de smaak te pakken en besloot een boek te schrijven. Vanaf kleins af aan is ze al weg van fantasie-en griezelverhalen. De keus voor het genre van het eerste boek was dan ook snel gemaakt. Kinderboeken schrijven waar je al je fantasie in kan stoppen is dan ook haar grootste passie.

Reviews

2022-01-18 14:41:15 | By: Onno van Elswijk | Rating:
Leuk boek en leuke illustraties. Hopelijk komt er snel een vervolg!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Magisana - en de magische waterput

Author:

Marlies Bleijenberg

Category:

Youth books

Number of pages:

134

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

17-12-2021

ISBN:

978-94-645-0179-7 / 9789464501797

Price:

€ 19,50

Language

Dutch

Rating:

  • (1)