De elfenzusjes en het klooster

Ria Boogert-van der Hel

Category: Children books

€ 16,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Caitlinn en Kaileigh zijn twee elfenzusjes en wonen met hun ouders, vrienden en dierenvrienden in het bos. Vader verbiedt de zusjes het bos te verlaten. De zusjes laten zich toch door Dirk de Vos overhalen en komen in een vervelende situatie terecht. Gelukkig hebben de vogels in het bos gehoord wat Dirk en de zusjes van plan zijn en vliegen hen achterna. En dat is maar goed ook! Wil je de afloop weten? Dan raadt ik je aan het boek te lezen.

From the book

De papa van de zusjes is altijd erg bezorgd en zegt altijd tegen de meisjes dat als ze kattenkwaad uithalen en niet luisteren, ze naar het klooster moeten. De meisjes weten niet wat een klooster is, maar aan de stem van papa te horen was het iets waar iedereen heel streng is. Ze beloven papa dan ook goed te luisteren en lief te zijn.

Dit is heel moeilijk voor de twee zusjes. Behalve dat ze bevriend zijn met de vogels in het bos, wonen er ook vossen. Een van de vossen heet Dirk. Dirk is iets ouder dan de twee zusjes en zegt ook vaak dat ze best naar de rand van het bos kunnen vliegen. Dirk wil zelfs wel met ze meegaan

About the author

Samen met haar man woont Ria Boogert-van der Hel in Noord-Brabant. Schrijven is altijd haar passie geweest, maar Ria had er nooit de tijd voor genomen. Opstellen schrijven op school vond ze altijd leuk. Er is ook vaak gezegd: 'je moet boeken gaan schrijven'. Uiteindelijk, mede door Corona, zijn de avonturen van Tim en Saar ontstaan, Barend Beer gaat varen en dan nu de elfenzusjes en het klooster. De mooie tekeningen zijn gemaakt door Freddy Sluijser.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De elfenzusjes en het klooster

Author:

Ria Boogert-van der Hel

Category:

Children books

Number of pages:

44

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 20 x 20 cm

Release date:

07-01-2022

ISBN:

978-94-645-0216-9 / 9789464502169

Price:

€ 16,50

Language

Dutch