Achter een lens gevangen - Een roman over liefde, veerkracht en verdriet

Anneloes Tieleman

Category: Novels

€ 22,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Voor Phileine is maar één ding belangrijk; weg van haar moeder, weg van Port-la-Nouvelle en weg van de persoon die haar niet zichzelf laat zijn. In de zomer van ’93 ontmoet ze een mooie vrouw, die haar meeneemt in een liefdevol avontuur. Is zij degene die Phileine kan laten inzien dat er meer in het leven is dan ze ooit voor mogelijk hield? Alleen dan komt ze erachter dat deze wonderschone, onafhankelijke vrouw de beste vriendin is van haar moeder. Een verboden vrucht. Heeft Phileine daar maling aan of toch niet?

From the book

De jonge vrouw had een vaag bekend gezicht, maar die scherpe kaaklijn kon ze niet plaatsen.
"Inbreken in een huis is strafbaar,” zei Rosemarie toonloos.
"Joh, je meent het,” reageerde Phileine sarcastisch en keek haar op dezelfde berekende manier aan. Geschrokken realiseerde Phileine hoe jong Rosemarie eruitzag. Die twaalf jaar in leeftijdsverschil zag je gewoon bijna niet. In Phileines herinnering was ze veel ouder maar de enige kleine rimpels die ze waarnam, waren lachrimpels naast haar karamelkleurige ogen.
"Ik waarschuw je nog één keer-"
"-Je bent niet goed wijs. Ik weet niet wat jullie gisteren buiten die flessen rode wijn allemaal gebruikt hebben, maar het heeft je zicht aangetast,” zei Phileine terwijl ze weg wilde lopen. Rosemarie greep haar pols echter zo stevig vast dat ze naar adem snakte.
"Rosemarie," zei ze terwijl ze haar hand op die van haar legde. Ze hoopte dat Rosemarie haar greep zou verslappen. Plots liet Rosemarie los.
"Phileine?" vroeg ze ontdaan en deed een stap naar achteren. "Phileine..." zei ze nogmaals, bijna fluisterend.

About the author

Anneloes Tieleman (1987) groeide op in de randstad en wilde altijd al een roman schrijven over twee vrouwen. Simpelweg omdat zijzelf niet genoeg romans kon vinden in dat genre. Achter een lens gevangen is haar debuutroman.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Achter een lens gevangen - Een roman over liefde, veerkracht en verdriet

Author:

Anneloes Tieleman

Category:

Novels

Number of pages:

292

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

08-07-2022

ISBN:

978-94-645-0725-6 / 9789464507256

Price:

€ 22,99

Language

Dutch