Bart Da-Mooy Moord in vooruitzicht

Rick Jacobs

Category: Thrillers

€ 20,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Bart en Veronique, zijn halsoverkop naar Toulouse afgereisd, wanneer ze op het punt staan om naar het restaurant van hun hotel te gaan, wordt er opeens op hun geschoten en daar blijft het niet bij één keer. Van Hebbedingk moeten ze zo snel mogelijk naar huis terugkeren. Thuis aangekomen treffen ze hun buurvrouw neergeschoten voor haar woning aan. De aanleiding is een lijst met namen van oud collega’s van Lizzy, Bart was voor haar dood met haar verloofd. Het wordt al snel duidelijk dat het gevaar nu van twee kanten komt. Dit heeft invloed op het hele team. Daarbij heeft Robbert de schutter herkend, maar dat kan volgens hem niet en dat houdt hem dagen bezig.

From the book

‘Mag ik jullie iets heel vreemds vertellen?,’ vraagt Robbert opeens. ‘Natuurlijk,’ zegt Gilbert en hij kijkt Robbert afwachtend aan. ‘Ik heb het idee dat ik hem eerder heb gezien.’ ‘Wie bedoel jij?,’ vraagt Gilbert. ‘De man die ik in de gang heb gezien en daar op de hotelkamer deur zag schieten.’ ‘Weet jij dat zeker?,’ vraagt Bart. ‘Ja, vanaf het moment dat ik hem zag, heb ik dat gevoel al.’ ‘Waarom vertel jij dat nu pas?,’ vraagt Bart. ‘Ik weet het niet, omdat het niet kan, maar hij komt mij wel bekend voor. Nu ik tussen de aantekeningen van Marc de signalementen lees, herken ik de tweede persoon als de man die op jullie deur stond te schieten.’ ‘Weet jij dat zeker?,’ vraagt Gilbert en hij leest de beschrijving van het signalement door, daarna kijkt hij Robbert aan. ‘Heb jij enig idee hoeveel personen op dit signalement lijken? Op basis van dit signalement komt bijna half Frankrijk van die leeftijd hiervoor in aanmerking.’ ‘Dat begrijp ik,’ zegt Robbert. ‘Ik heb het idee dat ik hem ergens van ken, maar ik weet dat het niet zo kan zijn.’ Bart leest het signalement ook even door. ‘Ik moet Gilbert gelijk geven,’ zegt Bart en kijkt Robbert aan. ‘Hier komt half Frankrijk van die leeftijd voor in aanmerking.’ ‘Marc had hetzelfde gevoel,’ zegt Veronique en zij wijst naar een aantekening van Marc.

About the author

Rick Jacobs (1975) is geboren en opgegroeid in Noord Brabant, na zijn middelbare school is hij openbare orde en veiligheid gaan studeren. Na het behalen van deze diploma’s, is studeren altijd een soort hobby gebleven, Tegenwoordig houdt hij zich bezig met het maken van muziek en nu ook met schrijven.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Bart Da-Mooy Moord in vooruitzicht

Author:

Rick Jacobs

Category:

Thrillers

Number of pages:

156

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

14-01-2022

ISBN:

978-94-645-0245-9 / 9789464502459

Price:

€ 20,50

Language

Dutch