Een leven vol van Hoop - Troostende gedichten

Erwin Hrevatin

Category: Poems

€ 18,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Na een huwelijk van bijna 12,5 jaar verscheen er een donkere wolk aan de horizon. Erwins lieve vrouw was er van het één op het andere moment niet meer. Door een fietsongeluk was zij om het leven gekomen. Het leven heeft zijn glans verloren. Hoe kan hij ooit de draad van het leven weer oppakken? In zijn gedichten neemt hij je mee op zijn reis naar belangrijke thema's als rouw, verdriet, gemis, maar ook hoop hebben. Hoop dat het op een dag goed mag komen.


 Het komt goed 

 Het komt goed, 
als je dat geloven doet. 
 Ook voor jou zal de zon weer stralen, 
 ondanks dat je gaat door diepe dalen. 
 Volg jouw uitgestippelde weg, 
“heb vertrouwen” is wat Ik je zeg!

From the book

Aan de vrouw van mijn leven wil ik mijn liefde geven Een lange tijd van mijn leven was ik alleen, de hoop op ware liefde verdween. Ik bad tot God of Hij mij een vrouw kon geven zodat ik niet meer alleen zou zijn, want alleen zijn doet zo’n pijn. Ik droomde over diegene aan wie ik mijn liefde zou kunnen geven, voor wie ik zou willen leven. Met diegene waar ik het avontuur mee aan zou gaan, zal er iemand zijn die naast mij wil staan? Na veel smeken verhoorde God mijn gebed, Hij zei: “Ik weet dat je iemand nodig hebt, omdat je het anders niet redt.” Daar stond ze dan: de vrouw van mijn leven, aan haar wilde ik mijn liefde geven. Samen gaan we het avontuur aan, samen zullen we er voor gaan. Met vele bergen en af en toe ook dalen waren we gelukkig met elkaar, we werden rijk gezegend met een dochter aan ons toevertrouwd zowaar. Aan de vrouw van mijn leven, wil ik mijn liefde geven. Samen gaan we het avontuur aan, samen zullen we er voor gaan. Op een o zo normale dag spatte mijn droom uiteen, een donkere wolk aan de hemel verscheen. Mijn lieve vrouw is er opeens niet meer, ik schreeuw het uit naar de Heer. Wat is er misgegaan dat ik wederom alleen door moet gaan, wat is de zin van mijn bestaan?

About the author

Erwin Hrevatin (1973) woont in Veenendaal. Na vele jaren van vrijgezel te zijn, vond hij in 2005 zijn ware liefde. In 2006 trouwde hij met Minie. Samen hebben ze een dochter gekregen. Op 3 juni 2019 staat de wereld op zijn kop. Minie komt om bij een fietsongeluk. Daar staat hij dan als achterblijvende partner. Wat heeft het leven dan nog voor zin? Waar leef je je leven voor? Op een avond zat hij alleen op de bank. Zijn dochter was logeren. Toen kwam het moeten missen van zijn partner pas echt binnen. Uit het niets pakte hij die avond een notitieblok en begon te dichten. Hij had nog nooit Christelijke of geestelijke gedichten geschreven, maar sinds die avond doet hij dit regelmatig.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Een leven vol van Hoop - Troostende gedichten

Author:

Erwin Hrevatin

Category:

Poems

Number of pages:

136

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

25-02-2022

ISBN:

978-94-645-0340-1 / 9789464503401

Price:

€ 18,99

Language

Dutch