Mama worden - Wachten, miskramen en zwangerschappen

Renate Kalkman

Category: Poems

€ 15,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Deze gedichtenbundel gaat over een eigen reis om mama te worden. De openhartige gedichten nemen je mee door de verschillende gevoelens rondom het zwanger raken/zijn. Je wordt meegenomen in de gedachtenstroom van de schrijver, waarin gereflecteert wordt op zowel alledaagse gebeurtenissen als op eigen gevoelswereld. Deze combinatie maakt dat de bundel diepgaand is, maar ook een bepaalde luchtigheid bevat die balans in de gedichten brengt. Je voelt het.

From the book

Gedachten en tegenslagen op een rij. Maanden gingen er voorbij. Maar daar was juni 2019, twee jaar na de start. Het was anders, het voelde goed in mijn hart. Voor het eerst sprak ik het ook uit, het voelt goed. Wacht nog even met blij zijn, maar houd moed. Geen menstruatie, geen tekenen, dan een test. Nog negatief, geeft niet, ik weet het best. Hormonen moeten zich nog opbouwen. Daar ga ik moed door houden.

About the author

Renate Kalkman geboren in 1981 in Amsterdam woont nu samen met haar vriend en hun twee dochters in het dorpje Riel. Van kinds af aan is Renate al erg creatief met materiaal, maar dat ze haar gevoel zo goed in woorden op papier kon zetten bleek nadat ze de gedachten en gevoelens van de zwangerschappen en miskramen van zich af ging schrijven. Op vakanties naar o.a. Duitsland, Frankrijk en gewoon in Nederland maakt zij vele foto’s. De bijbehorende foto’s zijn ook van eigen makelij.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Mama worden - Wachten, miskramen en zwangerschappen

Author:

Renate Kalkman

Category:

Poems

Number of pages:

42

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 17 x 17 cm

Release date:

21-01-2022

ISBN:

978-94-645-0248-0 / 9789464502480

Price:

€ 15,50

Language

Dutch