Cover voorkant
De Slang van Egypte - Een spannende reis door het oude Egypte
De Slang van Egypte - Een spannende reis door het oude Egypte

De Slang van Egypte - Een spannende reis door het oude Egypte

Peter Boersen

Category: Youth books

€ 22,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Bram Buiswater verdwijnt op mysterieuze wijze voor de ogen van bezoekers en zaalwachters uit een museum in Berlijn. En belandt in het oude Egypte! En dat door een mislukte spreuk van Samoet, een leerling-priester. Samen met Samoet ontdekt Bram een complot om de Farao Nebnefer, Koningin Safi en Kroonprins Nef van Egypte te vermoorden. Lukt het Bram en Samoet om dit complot tegen te houden? En nog belangrijker, kan Bram nog wel terug naar zijn eigen tijd, en hoe? De Slang van Egypte, een spannend verhaal voor jong en oud in het oude Egypte.

From the book

Egypte, heel lang geleden. “Dit kan zo niet langer. Hij moet verdwijnen.” “Hij? Behoren wij niet te spreken over Zijne Verheven Goddelijkheid, in plaats van hij?” “Zeur niet zo, hij is nu te ver gegaan. We moeten nu ingrijpen voor het echt te laat is en wij onze macht kwijt zijn. Dat vind jij toch ook neem ik aan?” “Zeker, ik ben het helemaal met jullie beiden eens. Door zijn laatste acties heeft hij zijn doodvonnis getekend. En helaas zullen de Koningin van Egypte en de Goddelijke Verheven Kroonprins zijn lot delen.” “Aih, allemaal? Is dat nodig, ik bedoel de prins is nog maar een kind en veel te jong om zelf te regeren. Die kan toch geen kwaad doen, bovendien als wij dan regent van de jonge vorst worden dan, nou ja je snapt me wel.” “Kleine prinsjes hebben de vervelende gewoonte dat ze groot worden of was je dat vergeten. En wanneer hij er later ooit achter zou komen wat wij gedaan hebben, nee, we hebben geen keus. Ze moeten allemaal sterven. Zijn we akkoord?” “Bij Ra, hij heeft ons geen keus gelaten, akkoord.”

About the author

Peter Boersen komt uit Schagen, en wilde na een autobiografie een jeugdboek schrijven dat ook leuk is om te lezen voor volwassenen. En dat is gelukt. Hij is altijd gefascineerd geweest door het Oude Egypte. De periode van de Farao's en hun machtige bouwwerken zoals de piramides en de obelisken. Die prachtige periode heeft hij gebruikt om met veel plezier dit boek te schrijven. Het is een verhaal geworden voor jong en oud!

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De Slang van Egypte - Een spannende reis door het oude Egypte

Author:

Peter Boersen

Category:

Youth books

Number of pages:

252

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

01-04-2022

ISBN:

978-94-645-0442-2 / 9789464504422

Price:

€ 22,99

Language

Dutch