Cover voorkant
Het meisje met de blauwe hakken
Het meisje met de blauwe hakken

Het meisje met de blauwe hakken

Aster Knaepen

Category: Young Adult

€ 20,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De zeventienjarige Kayla Woods woont na het verlies van haar vader, bij haar vreselijke stiefmoeder en gemene stiefzusjes. Kayla heeft gelukkig haar vriendinnen die altijd voor haar klaar staan. Ze heeft ook Beau, op wie ze in het geheim verliefd is. Op het einde van het schooljaar wordt er een schoolbal gehouden, waar Kayla niet naartoe mag gaan. Toch gaat Kayla naar het bal om Beau te zien. Kayla moet ook zien dat niemand erachter komt dat ze wel geweest is. Loopt dit goed af... ?

From the book

. Ik pak mijn laptop uit mijn rugzak en begin met het schrijven van het eerste hoofdstuk. Ik rek me uit en besluit mijn ouders te gaan helpen met hun werk. ‘Jij meisje, moet jij niet helpen in de keuken,’ zegt de man des huizes. ‘Ja meneer, ik ga meteen helpen,’ zeg ik. ‘Goed en laat mijn zoon met rust,’ zegt hij nog. ‘Ja, meneer,’ zeg ik, voordat ik naar de keuken van het enorme huis loop. ‘Hey liefje,’ zegt mijn moeder. ‘Ik moest komen helpen,’ zeg ik. ‘Je bent nog maar zeventien, je hoeft niet te helpen, ga maar weg met je vriendinnen,’ zegt mam. ‘Ma, ik help je wel even, meneer en mevrouw verwachten zo eten op tafel en als je alles alleen doet zal het nog even duren maar als ik help dan gaat het veel sneller,’ ‘Kate, je bent ontzettend eigenwijs weet je dat,’ zei mijn vader die de keuken binnenkomt met zijn werkkleren. ‘Goedemorgen, juffrouw Katie,’ zegt Matthew. ‘Goedemorgen, meneer Woods,’ zeg ik beleefd. ‘Ik ben je meerdere niet, ik ben een vriend, noem me Matthew,’ ‘Als uw ouders erachter komen dat ik u zo noem ontslaan ze ons,’ ‘Ze zullen uw ouders niet ontslaan juffrouw, niet zolang we u nodig hebben en jullie kunnen niet leven zonder onderdak,’ zegt Matthew vriendelijk.

About the author

Aster Knaepen (2002) woont samen met haar vader in Mielen-Boven-Aalst. Zij heeft autisme en de ziekte neurofibromatose. Dit is haar eerste boek als beginnend schrijfster. Sinds de lagere school schreef Aster haar eigen verhalen op papier. Ze heeft dit boek geschreven op zestienjarige leeftijd en het is gebaseerd op het sprookje Assepoester. Aster heeft altijd al graag gelezen en wilde heel graag haar eigen boek schrijven.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het meisje met de blauwe hakken

Author:

Aster Knaepen

Category:

Young Adult

Number of pages:

186

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

01-04-2022

ISBN:

978-94-645-0444-6 / 9789464504446

Price:

€ 20,99

Language

Dutch