Cover voorkant
Droomman/vrouw - Na haar bruiloft vond ze de liefde van haar leven.
Droomman/vrouw - Na haar bruiloft vond ze de liefde van haar leven.

Droomman/vrouw - Na haar bruiloft vond ze de liefde van haar leven.

Esther Huijbers

Category: Novels

€ 21,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Katie gaat trouwen met Bas. Katie en Bas zijn al jaren samen en iedereen in hun omgeving is het erover eens: zij zijn voor elkaar bestemd. Het wordt een droombruiloft: droombruidspaar, droomjurk, droomlocatie. Tot zover niets aan de hand, zou je zeggen.Dan ontmoet ze Inge, een jonge, enthousiaste, vrijgezelle lesbienne... Het wordt een bizarre ontmoeting die het rustige leven van Katie volledig op zijn kop zet. Laat je meevoeren in een verhaal vol gevoelens van liefde, twijfel, schuld en nieuwsgierigheid naar het onbekende. Droomman/vrouw is een liefdesroman in een modern jasje.

From the book

Het is zaterdagavond. Afgelopen zaterdagavond, om precies te zijn. Katie is op stap met haar vriendinnen in de kroeg waar ze meestal te vinden is op zaterdagavond. Het is een drukke avond. De kroeg is vol, de sfeer is gezellig. Het is warm. Katie is bezweet van het dansen. Haar haren plakken in strengen aan haar gezicht. De hele avond al danst er in haar buurt een onbekende meid. Lange bruine haren, donkerbruine ogen, lippen felrood gestift. Kort rokje, kanten topje. Katie voelt haar ogen de hele tijd op haar gericht. Ze probeert haar maar te negeren, maar haar blik trekt toch telkens naar die meid.

About the author

Esther Huijbers (1981) woont in Noord-Brabant. Ze is gescheiden en samen met haar ex-man heeft ze co-ouderschap over hun twee kinderen. Sinds drie jaar heeft ze een relatie met een vrouw. In het dagelijks leven heeft ze heeft een praktijk voor dramatherapie, waarin ze mensen helpt in hun zoektocht naar zichzelf. Als kind schreef Esther al graag gedichten en verhalen. Nu schrijft ze columns voor de plaatselijke huis-aan-huiskrant en het vaktijdschrift van de beroepsvereniging waarbij ze is aangesloten. Dit boek is haar schrijversdebuut.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Droomman/vrouw - Na haar bruiloft vond ze de liefde van haar leven.

Author:

Esther Huijbers

Category:

Novels

Number of pages:

182

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

01-04-2022

ISBN:

978-94-645-0439-2 / 9789464504392

Price:

€ 21,50

Language

Dutch