Cover voorkant
Metamorfose - Het verhaal van een wonderbaarlijke metamorfose na een overdosis pesten
Metamorfose - Het verhaal van een wonderbaarlijke metamorfose na een overdosis pesten

Metamorfose - Het verhaal van een wonderbaarlijke metamorfose na een overdosis pesten

Kimberly Van de Winckel

Category: Young Adult
  • (1)

€ 19,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Als kleuter was ik een vrolijk meisje dat graag gek deed, maar in de basisschool veranderde dat. Ik werd het slachtoffer van pesterijen die jarenlang zouden voortduren. Hierdoor kreeg mijn zelfvertrouwen een flinke knauw, net als mijn vertrouwen in andere mensen.
Gelukkig waren er ook dingen waaraan ik mij kon optrekken en die mij in de loop der jaren veel steun boden, waaronder boeken, films, tv-series en natuurlijk muziek.
‘Metamorfose’ is een autobiografie / social media feed boek. Het gaat over mezelf, over alles wat ik heb meegemaakt en over de dingen die mij ‘mij’ maken, zoals mijn favoriete muziek, films en tv-series.
Het hoofddoel van dit boek is echter mijn verhaal delen en op die manier steun bieden aan mensen die hetzelfde meemaken of meegemaakt hebben. Ik hoop de lezer te kunnen inspireren om vol te houden, omdat ik oprecht geloof dat alles wat je meemaakt, je uiteindelijk sterker maakt. Voor mezelf is het een manier om mijn verleden af te sluiten, zonder de lessen te vergeten die ik eruit geleerd heb.

From the book

Ik besefte in eerste instantie niet wat ik gedaan had. Pas toen ik haar verschrikte blik zag, realiseerde ik mij dat ik haar geraakt had. Toen ze een beetje bekomen was van de schok, ging ze onmiddelijk terug naar me toe om me te helpen en om te voorkomen dat ik iets zou doen waarvan we nadien allebei zouden wensen dat het niet gebeurd was. Maar ik wilde niet luisteren. Ik probeerde mij los te wringen en schreeuwde dingen zoals: 'Ik wil dood. 'Ik wil naar God. Laat me gaan. Laat me los, alsjeblieft!'

About the author

Kimberly Van de Winckel (2002) is geboren en getogen in Vlaams-Brabant. In haar debuutroman ‘Metamorfose’ deelt ze haar persoonlijke ervaringen met pesten en mentale gezondheidsproblemen. Naast het schrijven timmert ze aan de weg als singer songwriter. Je kan haar terugvinden op social media zoals Instagram onder de de gebruikersnaam @therealme_kimberly.

Reviews

2022-03-01 22:09:31 | By: Ann Florentie | Rating:
Het boek leest heel heel vlot.
Het verhaal is pakkend omdat je leest hoe een jong kind, de jeugdigheid in zich heeft maar al zo snel en vaak gekwetst wordt door leeftijdgenoten. Hoe ze zich probeert staande te houden omdat volwassenen rondom haar haar niet au serieus nemen, hoe ze haar plan probeert te trekken, hoe ze aftast en dan een muur rond zich optrekt, waar achter een heel verdrietig iemand schuilt. Haar geest en daarna ook haar lichaam lijden enorm. Hoe haar ouders haar trachten op te vangen en zoekend zijn naar hulp. Hoe Kimberly de hulp ervaart en toelaat. Het boek getuigd wat een doorzittingsvermogen en creativiteit ze in zich heeft. Haar gevoeligheid legt ze mooi in haar songteksten. Knap gedaan, Kimberly. Je bent jezelf als geen ander. Houd moed.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Metamorfose - Het verhaal van een wonderbaarlijke metamorfose na een overdosis pesten

Author:

Kimberly Van de Winckel

Category:

Young Adult

Number of pages:

134

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

11-02-2022

ISBN:

978-94-645-0305-0 / 9789464503050

Price:

€ 19,50

Language

Dutch

Rating:

  • (1)