Balance & Bulls - perikelen rond een popgroep

Fred de Koning

Category: Youth books

€ 15,95
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Wanneer Jelle en Linda de Kroon (een tweeling) hun vriend Rick de Bruin vragen of hij wil meedoen om een popgroep te vormen, is dat het begin van een aantal komische gebeurtenissen. In het hol van de Berlijnse leeuw gaan ze een muzikale confrontatie aan met neo nazi's, die ze vakkundig in hun hemd zetten. Er volgen vele muzikale en andere belevenissen en aan het eind houdt Jelle een hilarische speech bij een huwelijk. Wiens huwelijk? Dat laat zich raden... of niet.

From the book

Het trio begon vol goede moed met opnemen. Maar na een poosje zei Linda: "Stop eens even... Hé jongens, jullie moeten niet zo hard zingen." "Ja, maar het is te hoog voor ons", antwoordde Rick. "Als ik zo hoog moet zingen zonder te schreeuwen, zou ik in kopstem moeten zingen." "Nou, dat moet dan maar in vredesnaam", zei Linda. Rick startte de recorder weer, en het trio klonk nu opeens heel anders. Maar de geachte lezer moet niet denken dat Linda nu tevreden was... Na een tijdje onderbrak ze de opname opnieuw, maar nu met een andere opmerking: "Zeg, jullie zingen de klinkers te kort en de medeklinkers te lang. Dat is niet om aan te horen zo!" Jelle keek haar kwaad aan en zei: "Wees maar blij dat we niet écht gecastreerd zijn; anders hadden we alléén nog maar medeklinkers kunnen zeggen."

About the author

"In 1956 werd ik op zeer jonge leeftijd geboren. Mijn ouders waren niet thuis, want mijn moeder lag in het ziekenhuis en mijn vader was daar op bezoek; zodoende misten ze deze belangrijke gebeurtenis. Als kind ontwikkelde zich mijn eerste creatieve talent: muziek. Als dertiger kwam schrijven erbij (aanvankelijk alleen korte verhalen). Schrijver John Beringen was de muze die mij ertoe bracht, dit boek te schrijven."

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Balance & Bulls - perikelen rond een popgroep

Author:

Fred de Koning

Category:

Youth books

Number of pages:

118

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

26-02-2010

ISBN:

978-94-608-9380-3 / 9789460893803

Price:

€ 15,95

Language

Dutch