Cover voorkant
Dartele Dames - Ondeugende verhalen met een erotische tint
Dartele Dames - Ondeugende verhalen met een erotische tint

Dartele Dames - Ondeugende verhalen met een erotische tint

dine Smet

Category:
  • (1)

€ 21,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Hou je van verhalen? Dan heb je geluk, want dine Smet schrijft ze graag. Al lezend raak je vast getriggerd tot het voelen van vlinders in de onderbuik. Dat is toch heerlijk, niet? Uiteraard is hierdoor het boek alleen geschikt voor lezers en lezeressen die de kleuterleeftijd een aantal decennia achter zich lieten.

From the book

'Seks is toch het heerlijkste wat er bestaat, niet?' vraagt ze hem terwijl ze zacht zijn haren streelt. Schuldgevoel heerst totaal niet bij Alfons. Daardoor dient zich al meteen een nieuwe erectie aan. Deze keer laat zaadlozing tot groot jolijt van onze Josette langer op zich wachten. 'Dankseks noem ik dat,' fluistert Alfons en Josette antwoordt daarop dat hij altijd welkom is.
Hij krijgt van haar een kommetje soep. Met balletjes.

About the author

dine Smet werd in 1965 geboren in een Belgische Oost-Vlaamse gemeente waar ze niet graag aan herinnerd wordt. Ze maakte met voldoening een hogeschooltijd door in een andere Oost-Vlaamse gemeente die ze zich wel graag herinnert. Vooral de frituur op de markt... Elke dag opnieuw houdt ze zich bezig met verzinsels. Op die manier valt het plezier meermaals van haar gezicht af te lezen.

Reviews

2022-05-20 17:05:10 | By: Miecke Rutges - van den Bremer | Rating:
Hoewel het niét mijn genre is (ik lees liever en vooral non-fictie en historische verhalen) heb ik dit dartele boekje met plezier gelezen! Het las vlot, het taalgebruik is goed en creatief, goede zinsbouw en het maakt nieuwsgierig naar het verloop en de afloop van het verhaal. De tekeningen zijn grappig en toepasselijk. Het is te merken, dat dine Smet dit boekje met heel veel plezier geschreven heeft. Eens dat je hieraan begint te lezen, ga je door!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Dartele Dames - Ondeugende verhalen met een erotische tint

Author:

dine Smet

Category:

Number of pages:

144

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

01-04-2022

ISBN:

978-94-645-0427-9 / 9789464504279

Price:

€ 21,50

Language

Dutch

Rating:

  • (1)