Gelukkig heb je je wenkbrauwen nog! - Wat je liever niet en beter wel kunt zeggen tegen iemand met kanker.

Erik Muller

Category: Health

€ 18,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Het gaat iedereen een keer overkomen: iemand die je kent krijgt kanker. Wat is een goede manier om hierop te reageren, en wat niet, daar gaat dit boek over. Mensen met kanker merken dat niet iedereen meteen de goede woorden vindt, ook al zijn ze goed bedoeld. Dat kan pijn doen, en dat is jammer. In dit boek wordt helder en praktisch verteld welke valkuilen je moet vermijden, en hoe je wél kunt reageren op een prettige manier. Ook legt de schrijver uit hoe het komt dat bepaalde reacties niet goed overkomen bij mensen met kanker. Met humor, niet belerend, en gebaseerd op 25 jaar spreekkamerervaring.

From the book

Een veel gehoorde klacht van mensen met kanker is dat ze het ene na het andere verhaal te horen krijgen over anderen met kanker. En het gekke is, vaak lopen die verhalen niet goed af. Het is niet moeilijk te bedenken wat iemand met kanker aan dat soort verhalen heeft: niets. Dus, ook al borrelt zo’n verhaal als eerste bij je op, en die kans is groot, vertel het niet. Het gaat niet over degene met kanker, en zo voelt het ook voor hen.

About the author

Erik Muller is geboren in Kampen. Hij studeerde geneeskunde in Groningen. Daarna werd hij opgeleid tot internist-oncoloog in Groningen en Amsterdam. De laatste 25 jaar was hij als oncoloog werkzaam in het Slingeland Ziekenhuis te Doetinchem.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Gelukkig heb je je wenkbrauwen nog! - Wat je liever niet en beter wel kunt zeggen tegen iemand met kanker.

Author:

Erik Muller

Category:

Health

Number of pages:

126

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

23-06-2022

ISBN:

978-94-645-0688-4 / 9789464506884

Price:

€ 18,99

Language

Dutch