Cover voorkant
Het GROTE bergavontuur van Hans en Bruno
Het GROTE bergavontuur van Hans en Bruno

Het GROTE bergavontuur van Hans en Bruno

Amber Jansen-Schijvens

Category: Picture books
  • (1)

€ 21,99

Free shipping

Delivery between five and ten working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

In 'Het GROTE bergavontuur van Hans en Bruno' van Amber Jansen-Schijvens maakt bergman Hans samen met zijn hond Bruno en zijn kudde koeien een spannende tocht van de alm naar het dal. Tijdens de afdaling beleven bergman Hans en zijn hond Bruno spannende avonturen. Ze trotseren het hooggebergte, de gletsjers van eeuwige sneeuw en ze komen een beer tegen. Ze moeten goed samenwerken en de belangrijke regels voor het bergwandelen in acht nemen. Door dit avontuur maken de lezers op een speelse manier kennis met het bergwandelen en de prachtige traditie de Almabtrieb.

Geniet van deze prachtige en spannende wandeling door de bergen en ontdek hoe je zelf goed voorbereid op bergavontuur gaat.

De illustraties zijn gemaakt door Daniel Clasquin.

From the book

Hoog in de bergen, ver boven de bomen, woont een bergman genaamd Hans met zijn hond Bruno. Hun huis staat op een prachtige plek, dichtbij de zon en ver van het dal, een plek zo koud dat je adem verandert in ijskristal. Naast het huisje staan de koeien in de prachtige alpenweiden, een plek waar je niet zomaar met de auto heen kunt rijden. Op het moment dat de sneeuwvlokken de bergtoppen bedekken, is het tijd om met de koeien voor voedsel naar het dal te vertrekken. Dit wordt een spannende reis, waarbij ze samen de berg trotseren.

Ga je mee op avontuur? Misschien zie je zelfs bruine beren...

About the author

Amber Jansen-Schijvens (1989) woont met haar gezin in het heuvelachtige Arnhem. Als het even kan dan is ze in de bergen van Zuid-Tirol te vinden. Samen met haar gezin en hond Charly geniet ze daar van de natuur, het wandelen, skiën en alles wat deze prachtige omgeving te bieden heeft. Dit bergavontuur komt voort uit haar liefde voor de bergen, de fijne vakanties en haar bewondering voor de boerentraditie de Almabtrieb.

Reviews

2022-08-12 19:24:14 | By: Cor | Rating:
Een zeer mooi boek .Een verhaal wat voor kinderen duidelijk is vooral als men in Oostenrijk op vakantie gaat kan men de kinderen het verhaal laten zien .En de illustraties waren ook mooiWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het GROTE bergavontuur van Hans en Bruno

Author:

Amber Jansen-Schijvens

Category:

Picture books

Number of pages:

50

Illustrated:

Yes

Format/size:

Hardcover 23 x 16 cm

Release date:

15-07-2022

ISBN:

978-94-645-0746-1 / 9789464507461

Price:

€ 21,99

Language

Dutch

Rating:

  • (1)