Cover voorkant
Tjarda - de Albino Olifant
Tjarda - de Albino Olifant

Tjarda - de Albino Olifant

Paul L. Rebel


€ 16,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Heel voorzichtig en hoogst verbaasd loopt Tjarda op de kudde af. De kudde gaat in een kring staan, met een opening richting het jong. Wat hij ook doet, hij is omringd door de kudde. Petra staat in het midden van de kring een beetje zenuwachtig te wachten. Als Tjarda een stap in de geopende kring doet, barst het gejuich los, het oorverdovende gejuich. Uitbundige blijdschap maakt zich van de kudde meester.

From the book

Hij is zo plotseling in een heel verdrietige situatie terechtgekomen. Hij weet dat het echt is, geen boze droom, maar de droeve werkelijkheid. Hij beleeft het opnieuw, hij hoort lawaai, geschreeuw en geweerschoten. Hij ziet zijn gevallen vader en zijn bebloede moeder weer voor zich. Hij voelde een stekende pijn en is bewusteloos geraakt. Nu komt alles terug, alles wat er gebeurd is.

About the author

Paul L. Rebel is geboren in Blaricum, en heeft 4 kinderen. Hij is altijd bezig met hout en het bewerken daarvan, en is graag in de natuur aan het fietsen en wandelen. Paul is grote liefhebber van natuur series op televisie, met name de wilde dieren in Afrika, maar maakt deze dieren ook graag na in miniatuur.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Tjarda - de Albino Olifant

Author:

Paul L. Rebel

Category:

Children books

Number of pages:

62

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

11-03-2022

ISBN:

978-94-645-0383-8 / 9789464503838

Price:

€ 16,50

Language

Dutch