Cover voorkant
Parallel-Liefde - Een ode aan de godvergeten liefde
Parallel-Liefde - Een ode aan de godvergeten liefde

Parallel-Liefde - Een ode aan de godvergeten liefde

Mieke Hartlief

Category: Novels
  • (3)

€ 21,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Deze roman gaat over een coming of age verhaal dat zich afspeelt in het huidige klimaat van de jeugdhulpverlening en de moderne uitdagingen van de hedendaagse jeugd. Hun eerste ontmoeting is een schipbreuk. De rest van hun ontmoetingen bestaan uit geweldige en gewelddadige ervaringen die ervoor zorgen dat het hen telkens niet lukt om samen verder te gaan. Ze willen allebei een gelukkig leven en het liefste met elkaar. Maar wat als dit keer op keer niet lukt? Vaak genoeg geven ze het op, nemen afstand en proberen hun eigen leven te leiden. Noem het lot, noem het een hogere macht maar het leven brengt hen telkens weer in elkaars vaarwater. Dit gaat gepaard met de nodige uitdagingen die ze samen en alleen moeten overwinnen.

From the book

Ze bedacht hoe haar vader het bericht opgeschreven zou hebben:

10 april 1999. Het jaar waarin volgens de VN de 6 miljardste mens wordt geboren. Het jaar waarin vereniging Das & Boom alarm slaat, omdat er nog maar drie korenwolven, oftewel veldhamsters zijn in Nederland. Het jaar waarin onze Anky van Grunsven op het EK met haar paard Gestion Bonfire Europees kampioen werd. Het jaar waarin twee jongens uit het Afrikaanse Guinee in Brussel dood worden aangetroffen in het landingsgestel van een Sabena-toestel. 'Help ons, wij lijden heel erg in Afrika', staat in een brief die ze bij zich hebben.

Het jaar waarin dochter Frankie van Wateren haar vader Arie van Wateren aantreft in zijn werkschuur met zijn hoofd in een van zijn zaagmachines.

About the author

Mieke Jantien Hartlief werd op 25 april 1991 geboren in Haaksbergen. Al op jonge leeftijd was ze een enthousiaste bibliotheek bezoeker. Op de lagere school waren verhalen en gedichten schrijven haar favoriete bezigheid. Na de middelbare school ging ze naar de Hogere School, het Saxion voor de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening in Enschede. In 2012 slaagde ze voor deze opleiding. Ze werd woonbegeleider binnen de jeugdzorg. Haar passie voor schrijven werd weer aangewakkerd toen ze de opleiding Docent Omgangskunde ging studeren aan de Hogeschool van Utrecht. Het werken in de hulpverlening en het lesgeven binnen het vakgebied Maatschappelijke Zorg vormt een grote inspiratiebron voor de verhaallijn van het hoofdpersonage uit het boek. Daarnaast is ze een actieve zoeker geweest naar liefde in alle vormen en dit thema kan niet ontbreken in haar debuut roman.

Reviews

2022-05-06 09:13:47 | By: Ida | Rating:
Wat een mooi eigentijds verhaal.
Het leest lekker en het verhaal rolt zichzelf uit tot een heel spannend verrassend eind!
Een knap geschreven debuut van Mieke❣️

2022-05-06 14:30:29 | By: Irma | Rating:
Het boek grijpt je meteen. Heb het in een ruk uitgelezen. Top!

2022-04-27 11:59:23 | By: Lars | Rating:
Een emotioneel meeslepende rollercoaster. Van geluk, tot verdriet, alles komt naar voren. Simpelweg prachtig.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Parallel-Liefde - Een ode aan de godvergeten liefde

Author:

Mieke Hartlief

Category:

Novels

Number of pages:

186

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

15-04-2022

ISBN:

978-94-645-0529-0 / 9789464505290

Price:

€ 21,50

Language

Dutch

Rating:

  • (3)