Wij tegen de wereld - Wanneer liefde niet wordt beantwoord…

Corina Geraets - Netten

Category: Thrillers

€ 21,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Als Lotte, de dochter van Catherina, een paar maanden oud is besluit Catherina weer aan het werk te gaan. Haar man Peter staat hier helemaal niet achter en laat dit duidelijk merken. Al snel blijkt het bedrijf waar zij gaat werken één groot wespennest te zijn en is haar baas maar een griezel. Toch wil Catherina zich niet laten kennen en houdt stug vol. Er spelen allerlei affaires en ingewikkelde ruzies binnen de organisatie. Thuis lijkt ook niet alles vloeiend te verlopen. Peter ontpopt zich tot een man die ze niet meer herkent. En als dat allemaal nog niet genoeg chaos met zich mee brengt in Catharina’s leventje, blijkt ze ook nog een stalker te hebben. De ondertoon van de berichten verandert al snel.

From the book

Hij drukt het gaspedaal dieper in. Zijn oude barrel tikt de honderdzestig kilometer per uur aan. Het metaal protesteert aan alle kanten. Een waas trekt voor zijn ogen. Hij kan beter stoppen, eerst kalmeren voordat hij hen beide tegen de vangrail parkeert. Op het laatste moment gooit hij zijn stuur naar rechts. Net voor het bord van de wegsplitsing kan hij de parkeerplaats op rijden. Er staan twee vrachtwagens. Verder is de parkeerplaats verlaten. Hij kijkt in zijn achteruitkijkspiegel. Maar hij is niet gevolgd. Een paar meter van de vrachtwagens laat hij zijn auto tot stilstand komen. Gooit de deur open en zuigt de frisse avondlucht diep in zijn longen. Achter in de kofferbak hoort hij een doffe klap. Ze begint bij te komen.
Hij stapt uit zijn auto. In een vlaag van woede en onmacht schreeuwt hij het uit. Met zijn vuisten slaat hij op het dak van de auto. In de kofferbak is het muisstil geworden. Waarom kan ze niet inzien dat hij het beste met haar voor heeft. Bij hem is ze het beste af. Hij zal haar behandelen met de eer die ze verdient. Vol zelfvertrouwen stapt hij weer in de auto. Hij weet gewoon dat ze zijn liefde zal beantwoorden. Hij laat haar geen keuze. Ze zal vanzelf wel inzien dat ze bij elkaar horen. Zij samen in hun prachtige chalet in de bossen.

About the author

Corina (Geraets) Netten komt uit Helmond (1988) en debuteert in 2022 met haar eerste thriller. Schrijven doet ze voor haar plezier en met erg veel passie. In haar dagelijks leven managet ze een tandartspraktijk. Ze woont samen met haar man en dochter in het dorpje Kessel (Limburg).
Schrijven is net als een therapie. Je kunt er je hele leven in leggen, frustraties uiten en liefde laten bloeien zonder dat iemand er vreemd van op kijkt.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Wij tegen de wereld - Wanneer liefde niet wordt beantwoord…

Author:

Corina Geraets - Netten

Category:

Thrillers

Number of pages:

228

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

13-05-2022

ISBN:

978-94-645-0560-3 / 9789464505603

Price:

€ 21,99

Language

Dutch