Cover voorkant
Op weg naar Kimberley 2.0 - Pieken en dalen onderweg
Op weg naar Kimberley 2.0 - Pieken en dalen onderweg

Op weg naar Kimberley 2.0 - Pieken en dalen onderweg

Kimberley de Bruin

Category: Biographies
  • (1)

€ 17,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

24 jaar was ze toen ze haar boek schreef. Een boek schrijven wilde ze altijd al doen, maar dit kwam niet verder dan een wens. Ze dacht dat ze dat niet zou kunnen. Zo veel twijfels en angsten die overheersten. Uiteindelijk heeft ze deze overwonnen, net zoals vele andere onzekerheden en obstakels. Dit lees je terug in haar boek, problemen waren ontstaan in haar jeugd, ze hield deze bij zich en heeft moeite gehad om de obstakels los te laten. De schrijfster wil je graag uitnodigen om een kijkje te nemen in haar leven, ze neemt je mee in haar pieken en dalen. Zelf heeft ze veel geleerd en losgelaten tijdens het schrijfproces. Ze hoopt dat je ook iets uit haar verhaal kan meenemen.

From the book

Ik heb grote en kleine terugvallen gehad. Ondanks de terugvallen, hoe ze er ook uitzagen, wist ik me te herpakken en mijn gedachten om te zetten naar het positieve. Dit kostte elke keer veel energie. Gelukkig worden de terugvallen steeds minder diep en minder lang. Makkelijker om eruit te komen, is het alleen nog niet.

About the author

Kimberley (1997) was 24 jaar toen ze haar levensverhaal in een boek vertaalde. Ze had veel te vertellen, want ondanks haar jonge leeftijd had ze al veel meegemaakt. Momenteel woont Kimberley op zichzelf met haar hondje Sammy in Nieuwegein. Haar wens om een boek te schrijven bestaat al lang, zowel voor zichzelf maar nog meer om er anderen mee te helpen. Zij ziet het uitgeven van haar eerste boek als een enorme overwinning.

Reviews

2022-07-03 11:29:33 | By: Niels de Bruin | Rating:
Wat een mooi en uit het hart geschreven levensverhaal!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Op weg naar Kimberley 2.0 - Pieken en dalen onderweg

Author:

Kimberley de Bruin

Category:

Biographies

Number of pages:

94

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

17-06-2022

ISBN:

978-94-645-0583-2 / 9789464505832

Price:

€ 17,99

Language

Dutch

Rating:

  • (1)