Cover voorkant
Vlinders - Voor alles is een eerste keer
Vlinders - Voor alles is een eerste keer

Vlinders - Voor alles is een eerste keer

Esther Stui

Category:
  • (1)

€ 19,95

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Order at the author

Summary

De Londense fotografe Annabelle heeft een mooie opdracht in de wacht gesleept. Ze mag de kunstcollectie van Trevillion House fotograferen. De opdracht zorgt ervoor dat ze vriendschap sluit met Elizabeth Trevillion en haar schoonmoeder Beatrice. Wanneer Annabelle de zoon en kleinzoon van de dames ontmoet, is het lust op het eerste gezicht. Normaal valt ze op blonde Vikingen, maar met de donkerharige Sebastian zou ze best een nacht willen doorbrengen. Meer eigenlijk niet. Dat haar moeder door haar vader in de steek is gelaten toen zij zwanger bleek te zijn, heeft zo zijn weerslag op Annabelle. Ze wordt simpelweg niet verliefd. Tijdens een lunch komt ze erachter dat Sebastian geen vaste relatie wil en flapt ze eruit dat ze best een seksdate met hem wil. Hij gaat akkoord. Ze genieten van elkaar, maar dan komen er gevoelens in het spel...

From the book

‘Meneer Trevillion, wat kan ik voor u doen?’

‘Zijn we nu weer terug bij af?’

‘Nee hoor, waar bel je voor?’

‘Heb je zin om te gaan lunchen?’

‘Ik wilde net naar Londen terugrijden.’

‘Je moet toch ook eten? Ga mee naar de pub dan kun je mij jouw theorie over de blonde, graatmagere dames nog een keer uitleggen.’

‘Nou, vooruit dan maar.’ Anna houdt haar stem expres oppervlakkig, het lijkt alsof ze helemaal geen zin heeft in de lunch terwijl ze heel graag met Sebastian alleen zou zijn. Ze hoort dat hij lacht voordat ze ophangt.

Tom heeft hun lunch gebracht en Sebastian vraagt weer naar haar theorie.

‘Eigenlijk is het heel simpel, je geeft gelijk bij de eerste date aan dat je alleen seks wil en meer niet.’

‘Werkt dat voor jou?’

‘Ik heb het een keer geprobeerd, maar de man in kwestie wilde toch meer. Precies wat ik niet wil. Ik word gewoon niet verliefd maar wil wel seks, gewoon een natuurlijke behoefte. Dus je hebt gelijk, het is nu nog slechts een theorie. Jammer trouwens dat ik niet op mannen met bruin haar val en jij niet op brunettes anders konden we het samen uitproberen.’ Ze schrikt zelf van wat ze zegt en wendt haar blik af naar haar goedgevulde sandwich.

‘Op wat voor mannen val jij dan?’ De bruine ogen glanzen ondeugend.

‘Blonde Vikingen met knalblauwe ogen en...’ Ze schiet in de lach en geeft met haar handen een bepaald formaat aan.

‘Duidelijk.’ Hij lacht met haar mee. ‘En hoe noem je zo’n date?’

‘Een seksdate.’ Anna zegt het alsof het de normaalste zaak van de wereld is. ‘De behoefte is er, waarom daar dan omheen draaien?’

‘En als ik het wel met jou wil uitproberen?’ Zijn ogen dagen haar uit.

Anna denkt na, hij is haar type niet en zij is zijn type niet, eigenlijk ideaal. Gewoon genieten en meer niet.

‘Goed, wanneer en waar?’ is haar antwoord.

‘Vanavond, ik app je het adres.’

About the author

Esther Stui is geboren in 1971. Met haar man woont ze in een Zeeuws dorpje, samen hebben ze twee volwassen zonen. In 2019 is ze begonnen met schrijven van feelgoodromans. Sinds haar debuutroman Pencarrow zijn de boeken Gewoon puur Emma, Het Rubens meisje, De onbeschoft aantrekkelijke man en Een klus voor twee van haar hand verschenen. Esther is een echte boekenwurm en ze heeft een passie voor Audi’s, Disney, Zweden en chocolade.

Reviews

2022-04-11 21:46:01 | By: Vivian | Rating:
Het nieuwste boek van Esther Stui is weer een verhaal waarin je volledig meegetrokken wordt.In het begin is het even uitzoeken hoe de hoofdpersoon Annabelle op het landgoed terecht komt en waarom ze zo'n sterke verbinding voelt met de eigenaren ervan, maar dat wordt gaande weg steeds duidelijker. Ook de verhouding met de aantrekkelijke Sebastian krijgt een aangename wending.
Het verhaal is weer zo geschreven dat je er helemaal in zit, maar dat zijn we gewend van Esther.  Als je denk te weten hoe het verhaal op het eind in elkaar zit, krijg het toch een andere wending dan je tot dan toe zou verwachten. Dat maakt ook dit boek weer heel indrukwekkend. Heel knap hoe je zo een verhaal kunt schrijven. Nog een tip: houd een doos tissues bij de hand!
Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Vlinders - Voor alles is een eerste keer

Author:

Esther Stui

Category:

Number of pages:

220

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

17-03-2022

ISBN:

978-94-645-0894-9 / 9789464508949

Price:

€ 19,95

Language

Dutch

Rating:

  • (1)