Cover voorkant
Tussenruimte
Tussenruimte

Tussenruimte

Harme van Kamp

Category: Novels

€ 22,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Vijf jaar na het auto-ongeluk, waarbij de echtgenote van Daniël verongelukt, besluit hun dochter Noa een wandeltocht te gaan maken door de bergen op een eiland ergens in Europa. Noa wil deze tocht maken als voorbereiding op haar reis naar de Boeddhistische kloosters van Noord-India en Tibet. Ze is daar nooit eerder geweest, maar voelt door de afkomst van haar moeder en de dromen die zij over deze plaatsen heeft gehad een sterk verlangen er naar toe te gaan. Na bezorgd aandringen van Daniël, stemt Noa er uiteindelijk mee in dat hij meegaat. Door een opmerkelijke gebeurtenis tijdens de bergwandeling worden ze geconfronteerd met de lotsbestemming van Noa.

From the book

Waardoor Noa wakker is geworden weet ze niet. Is het door de pijn, het felle zonlicht dat op haar oogleden valt of door de harde ondergrond waarop ze ligt? Of misschien wel door dat zachte suizen wat ze hoort. In wezen is het meer ruisen, alsof ze aan het strand ligt en luistert naar het aanrollen van de golven die dan weer vlakbij, dan weer verder weg klinken. Met haar ogen gesloten blijft ze liggen en laat de gedachte aan de zee en het strand op zich inwerken.
Dan klinkt opnieuw het geruis, heel dichtbij nu, vlak boven haar en wanneer ze haar ogen opent schrikt ze van het grote vogellijf dat schuin boven haar voorbij vliegt en voor een kort moment het zonlicht blokkeert.

About the author

Harme van Kamp (1947) schrijft vanaf het moment dat hij een pen kan vasthouden. Opstellen, dagboeken, korte verhalen, een blog en romans. Hij volgde in de jaren negentig de opleiding aan de Schrijversvakschool te Amsterdam, publiceerde eerder een kort verhaal in het literaire tijdschrift Bunker Hill en de roman Onzichtbare Grens bij Uitgeverij Boekscout.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Tussenruimte

Author:

Harme van Kamp

Category:

Novels

Number of pages:

252

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

06-05-2022

ISBN:

978-94-645-0532-0 / 9789464505320

Price:

€ 22,99

Language

Dutch