Cover voorkant
Drie moordmysteries
Drie moordmysteries

Drie moordmysteries

Virginia Russel

Category: Stories

€ 19,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

'René!' roept Maartje met een snik in haar stem van pure opluchting. Nu komt alles goed. Dan klinkt er een daverend schot en een ijzingwekkende gil..... 


Zonder extra licht was het lastig zoeken in de bagageruimte van de bus. Als eerste voelde zijn hand een zaklamp. Gelukkig. Op dat moment zwaaide de bagageklep geruisloos dicht. 

Ze begon plotseling te schudden en te trillen, haar gezicht vertrok in een afschuwelijke grijns. In doodsnood klauwde ze naar een schrijfblok. 

Drie zinnen uit drie verschillende spannende moordmysteries. Een heerlijk boek voor de vakantie of op de bank, met de gordijnen dicht en de deur op slot...

From the book

Opgezweept door adrenaline vloog ze Roos voorbij, struikelde en rolde een paar keer om. Roos kon niet meer afremmen, viel over Suzie heen en samen rolden ze door, bleven even hangen aan een struik, maar de zwaartekracht won het. Roos had haar arm uitgestoken, om de snelheid te minderen, maar niets hielp. Met een gil storten de vrouwen naar beneden. Toen was het stil. Er was alleen het geritsel van opwaaiende bladeren.

About the author

Dorothea Virginia Russel is een beginnend auteur. Naast het graag lezen van spannende detective verhalen met een bloederig randje, schrijft ze die ook. Tot voor kort publiceerde zij die alleen op Facebook. Na twee verhalenwedstrijden en op veler verzoek van haar groeiend aantal lezers, brengt Boekscout nu haar eerste boek met korte detectives uit.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Drie moordmysteries

Author:

Virginia Russel

Category:

Stories

Number of pages:

144

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

05-08-2022

ISBN:

978-94-645-0785-0 / 9789464507850

Price:

€ 19,99

Language

Dutch