Cover voorkant
Pedoni A Sinistra
Pedoni A Sinistra

Pedoni A Sinistra

Giovanni J. Balto

Category: Novels

€ 21,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

De Franse Gabriël eindigt na vele verhuizingen in het Italiaanse Firenze, waar hij al meteen op zijn eerste schooldag iemand op het oog heeft. Wat hij echter niet doorheeft, is dat deze Italiaanse vreemdeling niet alles op het eerste zicht prijsgeeft. Maar verblind door zijn liefde op het eerste zicht, weerhoudt niets hem ervan om zijn mysterieuze schoolkameraad voor zich te winnen. Desondanks Gabriëls hoop dat deze romance wel degene zal worden waar hij altijd al van gedroomd heeft, moet hij zich toch weten te balanceren op het zeer nauwe traject richting zijn paradijs. Tenminste als hij effectief een kans wil maken bij het nestelen in Matteo's hart.

From the book

Met het rode gordijn als m’n mantel, zag ik er echt geknipt uit voor de rol. Daardoor kon ik zelfs m’n pull aan Matteo lenen, zodat hij toch een beetje kon meespelen als de gevierde Sancho Panza. Zo zette ik de scène klaar met kostuum en al en vertelde het verhaal, dat ik deels aflas van het boek dat nog open op tafel lag, met zoveel flair als ik op kon proesten. Met luidkeelse spraak verkondigde ik al m’n heldendaden als gevierd ridder waar niemand bezwaar op maakte in de lege bibliotheek, naast misschien Matteo die ondanks de afwezigheid van eender welk ander individu toch een beetje rood kwam van schaamte. Natuurlijk betrapte ik hem hierop, en zat het gewoon in m’n bloed om wat buiten de regels van het voorleesboek te treden en hem wat voorsmaakjes te geven van mijn alom bekende gave der improvisatie. “Gij moet betoverd zijn mijn beste Sancho Panza, maar vreest niet want ik, de dappere ridder Don Quichot zal uwe redden uit de klauwen van de afschrikwekkende wezens die uwer zo kwellen!

About the author

De auteur van dit boek staat vooral bekend om zijn romans die wat naar het zwaardere aanleunen. Niet meteen in paginadiktes, maar in het leesvoer wat ze herbergen. Met dit boek waagt hij zich voor het eerst in een wat lichtere materie die meer naar het prettigere gevoel aanleunt. Vanzelfsprekend was dit een hele aanpassing voor de auteur, die de ervaring beschreef als: "Het voelde net aan alsof ik links op de roltrappen stond in een Londense metro, terwijl elke vezel in m'n lichaam me naar rechts wilden duwen waar alle andere altijd staan." Dat gevoel heeft hij meegegeven aan de personages in deze roman, wat ook de titel verklaart. De auteur hoopt dat dit boek u mag smaken.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Pedoni A Sinistra

Author:

Giovanni J. Balto

Category:

Novels

Number of pages:

210

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

13-05-2022

ISBN:

978-94-645-0591-7 / 9789464505917

Price:

€ 21,50

Language

Dutch