Het orakel van Riona - Bedevaart naar de toekomst

Roos van ‘t Hof

Category: Fantasy

€ 22,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Als klein kind beleeft Riona prachtige avonturen op en rond de boerderij waar ze opgroeit. Een maanelf komt Riona een boodschap brengen van haar oma, die ze zo vroeg heeft moeten missen. Samen met de trouwe huiskabouter Higgins verkent Riona de ongeziene wereld van engelen, elfen, feeën en kabouters. Zij treedt steeds meer in de voetsporen van haar oma, maar het levenslot zal haar leven toch een nieuwe wending geven. Een ongeluk is de aanleiding tot de levensreis van Riona. Zij zal ook letterlijk op bedevaart gaan. Ze verlaat haar vertrouwde omgeving en verkent nieuwe oorden, in haar zoektocht naar ware liefde. Zal Riona die ware liefde vinden op haar bedevaart?

From the book

Bij de laatste schreden naar de top, voelde ze hoe haar hele lichaam trilde, van geluk, van eenheid. Het was of ze versmolt met de omgeving, tot er alleen een witgouden licht was te zien, waarin ze zielsgelukkig was. Toen stond ze op de top en keek omhoog, naar de zon. Het licht verblindde haar en ze voelde hoe het haar lichaam verwarmde. “Adem diep”, hoorde ze die innerlijke stem weer zeggen. Dat deed ze. Ze ademde, keer op keer, diep in en uit en het was haar of er een krachtige stroom door haar lichaam ging. “Dit is de stroom van het leven”, hoorde ze zeggen. Het was diezelfde, haar bekende stem. Nu klonk hij niet in haar, maar vlakbij haar. Ze keek verbaasd om zich heen. Vanuit het verblindende, witgouden licht werd een gestalte zichtbaar. Riona herkende Jezus en viel op haar knieën neer van dankbaarheid en geluk. Een diepe stilte overviel haar, een stilte tot in haar ziel. Een heilige stilte. “De heilige stilte van God”, hoorde ze in zichzelf zeggen. Jezus strekte zijn rechterhand naar haar uit. Riona voelde hoe de stroom van het leven nu als een vurige vlam door haar lichaam ging. Het was haar alsof ze boven op een vuur was gaan staan. Ze werd helemaal warm, ja zelfs snikheet. “Je bent vergeven”, zei Jezus en keek haar vriendelijk aan. Op hetzelfde moment was het haar of er opnieuw een bliksemstraal door haar heen ging en haar leek te verbranden. Het was haar alsof ze omhoog steeg, uit haar lichaam. Ze viel neer op de grond en raakte buiten bewustzijn. Enige tijd later werd ze weer wakker. Ze voelde dat haar gezicht brandde en ze pakte haar waterzak en goot wat water over haar gezicht heen. Dezelfde, bekende stem zei haar: “Als een vuurvogel, ben je opgestegen... verrezen uit je eigen as...” Vaag zag ze Jezus staan en ze viel opnieuw op haar knieën neer, met haar handen in de lucht en bad: “Lieve, heilige, Jezus... dank je wel... dank je wel voor dit!”

About the author

Roos van 't Hof (pseudoniem) werd geboren in Utrecht. Later verhuisde het gezin naar Drachten. Daar begon ze te schilderen en ging ze naar de middelbare school. Langzaam groeide ze los van het Friese leven en bouwde ze elders een bestaan op, maar de Friese weilanden bleven haar echter trekken en ze besloot terug te keren naar Drachten, waar ze in een ander soort leven terechtkwam. Na een tijd als mantelzorger voor haar moeder, begon ze weer op kantoor, maar na diverse banen en een burn-out besloot ze het roer om te gooien en zich te richten op een leven vanuit haar hart. Ze tekende en schilderde, verdiepte zich in spiritualiteit en alternatieve geneeswijzen en ze stortte zich in het vrijwilligerswerk.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het orakel van Riona - Bedevaart naar de toekomst

Author:

Roos van ‘t Hof

Category:

Fantasy

Number of pages:

292

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

13-05-2022

ISBN:

978-94-645-0547-4 / 9789464505474

Price:

€ 22,99

Language

Dutch