De Zwitserse connectie

Bob Legius

Category: Thrillers

€ 17,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Mark heeft een bewogen tijd achter de rug. Hij is nu 61 jaar en is succesvol als ondernemer. In de afgelopen tien jaar heeft hij een internationaal bedrijf opgebouwd. In de liefde is hij minder succesvol. Het opbouwen van zijn bedrijf heeft veel tijd gekost en na twee huwelijken is hij weer alleen. Zijn moeder vraagt of hij zijn tante naar Zwitserland wil brengen waar zij woont. Hij ontmoet daar Audry. Maar de liefde voor Mark slaat over in haat als zij ontdekt wat hij haar vader heeft aangedaan. Tijdens een expeditie naar Mexico opzoek naar een goudgaljoen besluit zij hem te vermoorden.

From the book

5. De ontdekking Als Audry thuiskomt overvalt haar een vreemd gevoel. Zou Mark degene zijn die haar vader heeft geruïneerd? Zij besluit meteen op internet te gaan kijken welke bedrijven in Vevey Beney gevestigd zijn. Het blijkt dat er geen bedrijven zijn in dit dorp die hetzelfde werk uitvoeren dan dat haar vader deed. Audry is ontsteld. Is Mark dan niet degene zoals hij zich voordoet. Is hij dan een man die over lijken gaat en anderen ten gronde richt? Haar gevoel over Mark verdwijnt. Ze denkt aan haar vader die toen Mark zijn bedrijf op liet doeken zijn levenswerk verwoestte. Hij had op zoveel andere manieren haar vader kunnen laten betalen. Een betalingsregeling of uitstel van betaling. Nee, hij liet beslag leggen op het bedrijf en gaf haar vader geen kans om iets te regelen. Is hij dan zo hardvochtig Zij weet nog goed dat toen zij thuiskwam haar vader wezenloos voor zich uitkeek. Pas na uren kon hij uitleggen wat er was gebeurd. Hij huilde, zijn levenswerk wat hij had opgebouwd, met niets begonnen was weg. Een paar dagen later kwamen werklui om alles weg te halen uit de studio waar zijn machines stonden. Zijn huisraad werd meegenomen. Alleen een bed en een tafel en stoelen bleven staan. Die avond is haar vader naar het meer gelopen en heeft zich verdronken. Audry is blij als zij van Mark een app krijgt dat hij naar Nederland terug moet. “Ik kan hem nu niet onder ogen zien” denkt zij. Zij is zo kwaad op hem. Hij heeft mijn vader vermoord. Ik zal hem dat betaald zetten. Maar op hetzelfde moment denkt zij aan het geheimschrift. Ik moet erachter komen waar de kluis, waarin het geheimschrift is opgeborgen is opgeslagen. Ik moet een plan bedenken peinst zij. Hij is verliefd op mij en daar moet ik gebruik van maken. Ik moet hem veroveren, erachter zien te komen wat er van mijn vader nog in Zwitserland is van zijn bedrijf en of de kluis er nog is. Als ik zijn vertrouwen heb gewonnen en hem ingepalmd heb bied ik aan hem te

About the author

Bob Legius woont in Tilburg in een stadshuisje. Zijn vrienden en vriendinnen merkten op dat hij zo goed kon schrijven. De periode van COVID heeft hem te tijd gegeven zijn nieuwe talent vorm te geven. Na het schrijven van twee romans Liefdeslessen en het Mysterie van de draak is hij de uitdaging aangegaan een thriller te schrijven. Volgens ingewijden een spannenede thriller die je in een keer uit wil lezen. Met de Zwitserse connectie slaat hij een nieuwe weg in.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De Zwitserse connectie

Author:

Bob Legius

Category:

Thrillers

Number of pages:

86

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

13-05-2022

ISBN:

978-94-645-0557-3 / 9789464505573

Price:

€ 17,50

Language

Dutch