Cover voorkant
HardRoze - SM-getinte vrouwenliefde
HardRoze - SM-getinte vrouwenliefde

HardRoze - SM-getinte vrouwenliefde

Marida Kiowa

Category:
  • (2)

€ 21,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Twee vrouwen. Ida, eigenaresse van een SM-studio. Marie, gescheiden van een conservatief huwelijk, vol geweld. Marie en Ida beginnen door pure aantrekkingskracht een hartstochtelijke relatie. In deze duizelingwekkende liefde neemt seks een steeds belangrijkere rol in. Ze beleven deze relatie beiden op dezelfde manier en op hun eigen manier. Door het verschil van levensstijl zijn er vele uitdagingen die overwonnen moeten worden. Terwijl de vrouwen er vol voor gaan, hangt hen een gevaar boven het hoofd dat ongemerkt steeds groter wordt.

From the book

Ze hoorde het ritmische geluid van de golven die op de kade in duizend stukjes licht kapot sloegen en er verscheen een betoverende glimlach op haar stoere gezicht. Ze dacht weer terug aan gisteravond, aan Marie. Aan haar mooie, gladde en rossige huid. Haar prachtige bruine krullen en haar volle lippen, maar vooral aan haar betoverende reebruine, amandelvormige ogen. Wat zou ze haar roze huid graag rood willen maken. Afwisselend in een spel van overgave. Haar hartslag begon sneller en dieper te slaan, haar ademhaling stokte en plotseling werd ze opgeschrikt door een harde toeter van een containerschip. Het schip liet weten dat het ruimte nodig had. Van schrik schoot Ida meteen terug de realiteit in. De tijd tikte snel door. Het was al laat, ze moest naar de studio. Ze besloot een sprintje te trekken. Een trouwe klant wachtte op haar. Ze was blij met deze klant, opgelucht dat ze de spanning straks even weg kon laten vloeien door een ander te beheersen.

About the author

Marida Kiowa is het pseudoniem van een vrouw die wil schrijven in anonimiteit. Ze wil de lezers raken en prikkelen met het genot, de pijn, de waanzin en de extase van seks. Ze wil laten zien dat liefde, lust en haat vlak naast elkaar kunnen liggen en dat sommige taboes te doorbreken zijn.

Reviews

2022-09-24 13:46:06 | By: Bella | Rating:
Intens, opwindend, heerlijk en mooi. Onderwerpen worden aangeraakt die nog niet vaak aangeraakt zijn.

2022-09-24 13:59:15 | By: T | Rating:
Anders dan anders. Bijzonder om te lezen vanuit het perspectief van twee vrouwen, die ondanks 'onmogelijkheden' voor elkaar kiezen.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

HardRoze - SM-getinte vrouwenliefde

Author:

Marida Kiowa

Category:

Number of pages:

204

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

20-05-2022

ISBN:

978-94-645-0565-8 / 9789464505658

Price:

€ 21,99

Language

Dutch

Rating:

  • (2)