Cover voorkant
Weerzien op Cuba - Een onmogelijk verlangen
Weerzien op Cuba - Een onmogelijk verlangen

Weerzien op Cuba - Een onmogelijk verlangen

Tom Uitterhaegen

Category: Novels
  • (3)

€ 19,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Twee vrienden reizen in het najaar van 2001 naar Cuba voor een korte vakantie. Ze raken onder de indruk van het communistische tropische eiland. Al snel raken ze ook betrokken bij het leven van twee jonge studerende vrouwen. Eén van de twee studentes heeft twijfels over haar leven op Cuba, terwijl één van de twee vrienden worstelt met een onverwerkte gebeurtenis uit zijn verleden. Er ontvouwt zich een dilemma tegen de achtergrond van een economische crisis, de Coronapandemie en de politiek/sociale onrust in Cuba.

From the book

Een enkele autoband tussen de rotsen was nog een stille getuige van een - zeer waarschijnlijk recente - poging om het eiland te verlaten.

Aan de rustige branding zat een jonge vrouw op een rots naar de horizon te turen. Zij zag in de verte een bootje met twee jongemannen langzaam uit het zicht verdwijnen...


About the author

Na zijn studie psychologie heeft Tom voor diverse adviesbureaus in binnen- en buitenland gewerkt. Hij heeft veel gereisd, zowel voor werk, als privé. Dit is een belangrijke inspiratiebron voor hem geweest om te gaan schrijven. Tom heeft zich diverse talen eigen gemaakt, waaronder Spaans en Portugees. Tom schrijft verhalen en boeken met een typische ‘couleur locale’ en een hoog realiteitsgehalte. Weerzien op Cuba is zijn debuutroman.

Reviews

2022-07-31 23:50:04 | By: Peter | Rating:
Met veel plezier in twee dagen uitgelezen. Een meeslepend en verrassend verhaal, Cuba herkenbaar voor wie er is geweest.

2022-07-11 15:49:00 | By: Raf | Rating:
Mooi en vlot geschreven verhaal over de relatie tussen jonge mensen dat zich afspeelt in Cuba. En dit in combinatie met interessante info over Cuba vroeger en nu. Leest aangenaam door mooie beschrijvingen . Zeker een aanrader.

2022-07-06 08:10:42 | By: Eelco | Rating:
Mooi en helder geschreven verhaal. Ik heb het in één adem uitgelezen. Schetst bovendien goed beeld van de geschiedenis, knap verweven met het verhaal. Aanrader!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Weerzien op Cuba - Een onmogelijk verlangen

Author:

Tom Uitterhaegen

Category:

Novels

Number of pages:

156

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

10-06-2022

ISBN:

978-94-645-0627-3 / 9789464506273

Price:

€ 19,99

Language

Dutch

Rating:

  • (3)