Cover voorkant
Liefdesdriehoek - Gescheiden van een grote liefde. Gevangen door partnergeweld.
Liefdesdriehoek - Gescheiden van een grote liefde. Gevangen door partnergeweld.

Liefdesdriehoek - Gescheiden van een grote liefde. Gevangen door partnergeweld.

Geneviève Snoeck

Category: Novels

€ 20,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Succesvolle zakenvrouw Marie komt na tien jaar opnieuw oog in oog te staan met haar jeugdliefde, Stan. Al jaren vechten ze (onbewust) tegen hun gevoelens voor elkaar. Ze groeien opnieuw dichter naar elkaar toe, maar wanneer Stan na hun eerste ruzie impulsief naar het buitenland vertrekt, blijft Marie radeloos achter. En dan blijkt ze ook nog eens zwanger te zijn. Haar verdriet duwt haar in de armen van Lukas, maar al snel wordt duidelijk dat kiezen voor Lukas haar grootste fout ooit was. En er is geen weg meer terug. Zal Stan alsnog terugkeren en haar kunnen bevrijden uit de klauwen van de agressieve Lukas? Of komt alle hulp te laat?

From the book

Het is middernacht en ik kan de slaap maar niet vatten. Doodmoe kroop ik uit m’n bed om een flesje water uit de koelkast te halen. Toen ik in de woonkamer liep, zag ik mijn nieuwe sneakertjes staan. Ik deed ze aan en liep naar buiten. Zonder plan. Gewoon een eindje wandelen. Het was stil buiten. Rustig. Het was eindelijk ergens rustig. Dat kon ik wel gebruiken na zo’n hectische, emotionele week. Ik heb de hele week nagedacht over hoe het nu verder moet. En ik heb besloten dat ik de baby wil houden. Ik heb altijd al heel graag kinderen gewild. Ik vind het wel jammer dat dat kind waarschijnlijk zal moeten opgroeien zonder vader, maar dat motiveert me alleen maar om een nog betere moeder te worden. Ik ben er nog niet uit hoe ik die baby met mijn modelabel ga combineren, maar ik denk dat dat zichzelf wel zal uitwijzen. Ik voelde me al heel wat opgeluchter nu ik enkele knopen had kunnen doorhakken, maar het feit dat Stan voor een jaar in Amerika verblijft, stemde me triest. Ik wandelde met tranen in mijn ogen naar het parkje in de buurt en ging op een bankje zitten aan de vijver. Ik vroeg me af wat Stan aan het doen zou zijn op dit moment. Zou hij nog aan me denken? Of zou hij het te druk hebben? Zou hij me missen? Zou hij me even hard missen als ik hem mis? Ik begrijp nog steeds niet waarom hij zo plots vertrokken is. Ik had echt het gevoel dat het goed zat tussen ons en dat we samen iets konden opbouwen, maar blijkbaar dacht hij daar dus anders over. Ik voel me gewoon heel erg in de steek gelaten. En dat doet pijn. Toen ik al even op dat bankje in het park zat, zag ik plots een schim door het park wandelen. Zijn silhouet leek op dat van Stan. Hij kwam steeds dichterbij. “Is alles in orde?” vroeg een onbekende man. Het was niet Stan.

About the author

Geneviève Snoeck (2001) studeert ‘Taal- en Letterkunde’ aan de UGent. Haar passie voor taal en literatuur reikt verder dan enkel haar studiekeuze. Na jaren de droom te koesteren om ooit een boek uit te brengen, maakte ze die droom waar en publiceerde ze in 2021 haar debuutroman ‘Meer dan een gebroken hart’. Ze had de smaak van het schrijven helemaal te pakken en besloot om verder te ‘toveren met taal’ in een nieuwe roman.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Liefdesdriehoek - Gescheiden van een grote liefde. Gevangen door partnergeweld.

Author:

Geneviève Snoeck

Category:

Novels

Number of pages:

188

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

13-05-2022

ISBN:

978-94-645-0558-0 / 9789464505580

Price:

€ 20,99

Language

Dutch