Vergeet nooit dat ik van je hou. - Een roman met als rode draad alcoholverslaving

Sylvia Dufin

Category: Novels

€ 21,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Als Natalie thuiskomt van haar werk, ziet ze vol ongeloof dat Bert zijn koffers gepakt heeft. Hij wil scheiden. Ze kan dit niet aan en stort in. Gelukkig krijgt ze hulp van Bianca, haar collega, die haar uit de diepe put kan slepen. Bianca ziet echter een groter probleem bij Natalie, haar drankverslaving. Lukt het Natalie, met de liefde en hulp van Bianca, om te stoppen met drinken? Kan ze weer gelukkig worden met Bianca of neemt ze Bert terug wanneer hij voor de deur staat? Een realistisch en mooi beschreven roman over de kracht van liefde en verslaving. Een aanrader!

From the book

Natalie werd witheet. "Ik zou maar eens wakker worden als ik jou was. Hij besodemietert je waar je bij bent. Hij is al dagenlang bezig met me te stalken, stuurt me cadeautjes en bloemen. Hij heeft zelf de scheiding stopgezet, niet ik! Iets waar hij heel veel last mee gaat krijgen dat beloof ik je! En als je me niet gelooft, kijk dan maar naar deze berichtjes van hem van vandaag en gisteren. Ze liet de boodschappen zien op haar mobiel. Ze stopte haar mobiel weg, liep naar de kassa, betaalde en liep weg zonder gedag te zeggen. Ze was echt woest en toen ze langs de slijterij kwam kon zij zich niet inhouden en kocht een grote fles whisky. Het kon haar niet meer schelen, ze moest wat drinken anders werd ze knettergek. Vlug ging zij naar huis en met haar jas aan dronk zij een flink glas whisky leeg. Ze zuchtte daarna diep en hing haar jas op en ging languit op de bak liggen. De uren daarna stond ze alleen op om haar glas bij te vullen. Bianca schrok toen ze thuiskwam en Natalie op de bank zag liggen. De whiskywalm was duidelijk aanwezig en Bianca ging op zoek naar de fles. Ze vond hem in het keukenkastje, achteraan verstopt achter een pak muesli. Er zat nog een derde in de fles. Ze liet zich door de knieën zakken en barstte in huilen uit. Ze vond het triest, heel jammer dat Natalie het toch niet had gered. Karin die buiten nog even met de buurvrouw had staan praten kwam binnen en zag haar zus verdrietig op de grond zitten. Natalie had ze nog niet opgemerkt. "Wat is er met jou aan de hand?" vroeg ze verbaasd en knielde naast haar neer. Bianca kon niets zeggen dus knikte ze richting bank. Karin ging staan en liep richting de bank. Wat vind ik dit erg, lieverd. Ik had dit niet verwacht.

About the author

Sylvia Dufin woont in de Zaanstreek. Naast het schrijven schildert ze, leest regelmatig, maakt kaarten en speelt ze met klei. Ze heeft een fijne relatie en samen genieten ze van de kinderen en kleinkinderen. Direct na haar pensioen heeft ze het schrijven serieus opgepakt. Inmiddels zijn er drie boeken van haar uitgegeven. Ze heeft een eigen stijl door de dagelijkse dingen van de hoofdpersonen in het verhaal te verwerken, zodat je het gevoel krijgt dat je er zijdelings bij bent. Ze weet de karakters van de hoofdpersonen goed te beschrijven wat het prettig maakt om te lezen.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Vergeet nooit dat ik van je hou. - Een roman met als rode draad alcoholverslaving

Author:

Sylvia Dufin

Category:

Novels

Number of pages:

202

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

05-08-2022

ISBN:

978-94-645-0794-2 / 9789464507942

Price:

€ 21,50

Language

Dutch