Cover voorkant
Ander brein - Dichtgedachten van iemand met NAH
Ander brein - Dichtgedachten van iemand met NAH

Ander brein - Dichtgedachten van iemand met NAH

Rowena Schat

Category: Poems
  • (2)

€ 19,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

In “ander brein” heb ik mijn gedachtewereld op papier proberen te zetten. Aangezien ik een vorm van NAH heb waardoor ik snel overprikkeld ben, geeft het mij rust om mijn gedachten in dichtvorm op te schrijven. Sommige gedichten zijn in rijmvorm andere juist niet. Ik denk dat veel mensen zich in mijn gedichten zullen herkennen.

From the book

(NAH) Ander brein is op sommige momenten fijn Maar doet Ook regelmatig pijn zo werkt een NAH brein.

About the author

Ik ben in 1994 geboren in Lelystad als jongste kind binnen het gezin van drie kinderen. Op tweejarige leeftijd kreeg ik een ernstige vorm van epilepsie waarbij geen enkele medicijn hielp. Na zes jaar alle soorten medicijnen geprobeerd te hebben, bleek ik voor een hersenoperatie in aanmerking te komen, waarbij de epilepsiehaard is weggenomen evenals twee andere stukjes in de hersenen. Hierdoor raak ik nu snel overprikkeld en kan ik geen diepte zien. Doordat ik door de coronaperiode noodgedwongen veel alleen thuis kwam te zitten, ben ik mijn innerlijke wereld op papier gaan schrijven in de vorm van gedichten.

Reviews

2022-08-02 23:37:27 | By: Merlijn | Rating:
Met veel plezier dit boek gelezen. Soms heel kwetsbaar, soms heel krachtig, soms met een lach en soms met een traan. De schrijfster geeft in het boek goed haar innerlijke wereld prijs waar de puurheid van haar bewustzijn mooi naar voren komt. Het triggerde het innerlijke kind in mijn eigen bestaan en deed mij beseffen dat we het leven vaak veel te serieus nemen. Rond kan ook best vierkant zijn, vuur ook best koud, en links ook best rechts. Het is maar net in welk perspectief je zaken belicht. Ik denk dat het boek voor veel mensen met een NAH een bron van herkenning kan zijn, en dat ze er een stukje steun uit kunnen putten. Ieder mens is uniek op zijn of haar eigen manier en dat heeft de schrijfster mooi weten te verwoorden.

2022-07-22 18:18:50 | By: Johan | Rating:
Prachtig om te lezen hoe haar gedachten andere kanten op gaan t.o.v. het 'normaal' gevonden brein van een mens. Het opent deuren naar ongekaderde loop van gedachtesWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Ander brein - Dichtgedachten van iemand met NAH

Author:

Rowena Schat

Category:

Poems

Number of pages:

148

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

22-07-2022

ISBN:

978-94-645-0762-1 / 9789464507621

Price:

€ 19,99

Language

Dutch

Rating:

  • (2)