Cover voorkant
Een hoofd vol
Een hoofd vol

Een hoofd vol

Lenn Wehrmeijer

Category: Poems

€ 18,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Een dichtbundel over het leven met een hoofd dat bijna altijd vol zit. In dit boek staan gedichten over de stemmen in mijn hoofd. Over mijn autisme. Over mijn gedachten. Over rouw. Over mijn angsten, pijn en verdriet. Maar ook over hoop.
Hoop op betere tijden. De gedichten in dit boek heb ik geschreven in een bepaalde periode in mijn leven waarin het niet goed met mij ging en ik opgenomen was. Schrijven is mijn uitlaatklep. Ik hoop dat mensen die dit lezen zich herkennen in mijn woorden. Dat ze weten dat het oké is om je soms even minder te voelen. En dat je er niet alleen voor staat.
Het komt goed.

From the book

Van streek Mijn hoofd is vol Spanning, angst, gedachten, gevoelens en verdriet Ik zou het willen delen Maar toch doe ik dat niet Het moet goed gaan Is wat ik mezelf steeds zeg Maar het is de lat Die ik dan Elke keer te hoog leg Mijn hoofd is vol Hij wil niet leeg En dat maakt me van streek

About the author

Lenn Wehrmeijer (2002) schrijft al sinds jonge leeftijd gedichten over zijn hoofd dat bijna altijd vol zit. Door zijn autisme en het gevoel dat hij in het verkeerde lichaam geboren is, zijn heel veel dagelijkse dingen een grote uitdaging voor hem. Iedere dag is opnieuw een strijd. Door te schrijven raakt zijn hoofd een beetje leger. Zijn gedichten zijn geschreven in moeilijke tijden, maar de hoop is hij nooit verloren. In deze dichtbundel krijg je een kijkje in zijn hoofd. En hiermee komt zijn droom om ooit een boek te schrijven uit!

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Een hoofd vol

Author:

Lenn Wehrmeijer

Category:

Poems

Number of pages:

104

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

26-08-2022

ISBN:

978-94-646-8024-9 / 9789464680249

Price:

€ 18,99

Language

Dutch