Cover voorkant
Pelgrimstocht - 40 bemoedigingen voor christenen onderweg
Pelgrimstocht - 40 bemoedigingen voor christenen onderweg

Pelgrimstocht - 40 bemoedigingen voor christenen onderweg

Martijn Emmerzaal

Category: Religion

€ 18,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Herkent u het? De jachtige maatschappij waarin wij leven? We hebben ons werk, de zorg voor een gezin en daarnaast willen we ons sociale leven op peil houden. De dagen vliegen voorbij en we hebben onze vakanties hard nodig om weer op adem te komen. Maar waar is God in dit jachtige leven? Hoeveel tijd besteden we nog aan een persoonlijke relatie met Hem? Pelgrimstocht is geschreven om weer even op adem te komen. Op adem bij God. In korte overdenkingen, gedichten en gebeden zet Martijn Emmerzaal u weer even stil, op elk gewenst moment. Of u nu in de trein zit op weg naar werk, of gewoon thuis op de bank. In dit leven zijn we als pelgrims onderweg naar Gods koninkrijk.

From the book

We leven in een vreemde tijd. Hoewel er door de eeuwen heen altijd al gebeurtenissen hebben plaatsgevonden die hun weerga niet kennen, lijkt de wereld steeds meer gebukt te gaan onder het kwaad. Het kwaad wat nog iedere dag om zich heen lijkt te grijpen. Op allerlei fronten zijn machten en krachten bezig om de mensheid bij God vandaan te houden. Of dit nu ver weg of juist dichtbij plaatsvindt. De vraag waar God is of met welk doel God iets laat gebeuren kan de kop opsteken. God heeft een plan met Zijn wereld en Hij werkt toe naar Zijn einddoel. Maar plant God dan bewust een oorlog? Laat Hij de aarde beven zodat vele mensen omkomen of huis en haard kwijtraken? Wat is het nut en doel wanneer je kind vroegtijdig komt te overlijden? Wellicht heeft u zelf een dergelijke gebeurtenis moeten meemaken. Wat een worsteling kan dat met zich meebrengen. Is het dan echt zo dat God dit heeft gewild? Is zo’n gebeurtenis dan vooraf door God vastgesteld omdat dit in Zijn plan past? Persoonlijk heb ik daar grote moeite mee. Is dat mijn God op wie ik mijn vertrouwen stel?

About the author

Martijn Johannes Emmerzaal (1986) is getrouwd en heeft twee kinderen. In zijn kindertijd schreef hij al zijn eerste boekje en verzon hij verhaaltjes. Een paar jaar geleden kwam zijn eerste officiële boek uit genaamd Genade Water en Pelgrimstocht is zijn tweede publicatie. Schrijven over God en voor mensen is zijn passie en missie. In al zijn werk staat God centraal.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Pelgrimstocht - 40 bemoedigingen voor christenen onderweg

Author:

Martijn Emmerzaal

Category:

Religion

Number of pages:

112

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

08-07-2022

ISBN:

978-94-645-0716-4 / 9789464507164

Price:

€ 18,50

Language

Dutch