Cover voorkant
Hond in school - De hond als onderwijsassistent
Hond in school - De hond als onderwijsassistent

Hond in school - De hond als onderwijsassistent

Anke Rijpkema


€ 18,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Een hond in school. De hond als onderwijsassistent. Dat is best speciaal. Maar er komt heel wat bij kijken. Je maakt afspraken met de schoolleiding, het team en de leerlingen. Hoe hou je het voor je hond en jezelf werkbaar. Ga je de hond inzetten als leeshond of ga je ook educatieve activiteiten met de hond doen. Heel veel zaken waar je rekening mee moet houden. In dit boek geef ik voorbeelden van hoe het kan. Maar elke hond is anders en elke therapiehond begeleider is anders. Zie dit boek als een inspiratiebron en ga er zelf mee aan de slag.

From the book

Op het moment dat Theo gaat zitten om te gaan lezen en Bumper naast hem neerploft, zegt Theo: “Heb ik eindelijk een lief vriendje bij me.”

About the author

ANKE RIJPKEMA is opgegroeid met dieren om haar heen. Ze heeft creatieve therapie gestudeerd. Maar uiteindelijk is ze in het onderwijs terecht gekomen. Een aantal jaren geleden kwam de hond, Bumper in haar leven. Bij een bezoek op school merkte de directeur op: ”Wat een rustige hond, kan wel schoolhond worden”. Zo is dit avontuur begonnen. Anke is op zoek gegaan naar opleidingen om deze droom waar te maken. Samen met Bumper vormt ze nu een gecertificeerd team om als schoolhond en therapiehond begeleider te werken.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Hond in school - De hond als onderwijsassistent

Author:

Anke Rijpkema

Category:

Psychology and personal development

Number of pages:

98

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

08-07-2022

ISBN:

978-94-645-0717-1 / 9789464507171

Price:

€ 18,99

Language

Dutch