Cover voorkant
De avonturen van Naomi en Leon - In actie voor Oekraïne
De avonturen van Naomi en Leon - In actie voor Oekraïne

De avonturen van Naomi en Leon - In actie voor Oekraïne

Miranda Bronstring

Category: Picture books
  • (1)

€ 16,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Het schooljaar is bijna afgelopen. Juf Miranda keert volgend jaar niet terug in haar eigen klas, omdat ze gaat verhuizen. De kinderen zijn verdrietig. Naomi en Leon zien dit en ze willen hen opvrolijken. Heel stiekem sluipen ze het lokaal uit. Buiten komen ze mensen tegen die spullen inzamelen voor de mensen uit Oekraïne. Dan verzinnen ze iets waarbij ze al hun al hun remmen losgooien en de situatie uit de hand dreigt te lopen. Komt juf Miranda op tijd om ze te kunnen helpen?

From the book

De kinderen uit de klas van juf Miranda zijn rustig aan het spelen of aan het knutselen. Als ze uit het raam kijken, zien ze gekke dingen. Ze roepen de juf. Juf Miranda rent naar het raam. Zij weet niet wat ze ziet.


About the author

Miranda Bronstring komt uit Zoetermeer. Binnenkort gaat ze samenwonen met haar vriend Arjan in Grootebroek. Miranda is leerkracht op een basisschool in Berkel en Rodenrijs. Zij is een leerkracht die er alles aan doet om haar leerlingen bij de maatschappij te betrekken. Dit doet zij door middel van allerlei projecten.

Eind februari werd het oorlog in Oekraïne. Dankzij de dieren krijgt u als lezer extra oog voor de situatie in Oekraïne. Die is op dit moment erg slecht. Om de mensen, die in een noodsituatie terecht zijn gekomen, te helpen, heeft Miranda dit boek geschreven. De opbrengst van dit boek gaat daarom naar Giro 555.

We hopen dat de oorlog snel is afgelopen en dat er kan worden begonnen met de wederopbouw van Oekraïne.

Reviews

2022-07-05 10:55:28 | By: Jeroen | Rating:
Dit prentenboek is het tweede avontuur over de avonturen van Leon en Naomi. Wederom een erg leuk verhaal! De tekeningen zijn vrolijk en kleurrijk en het verhaal sluit aan op de actualiteit. Zonder moralistisch of belerend te worden. Aanrader!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De avonturen van Naomi en Leon - In actie voor Oekraïne

Author:

Miranda Bronstring

Category:

Picture books

Number of pages:

54

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 17 x 17 cm

Release date:

05-07-2022

ISBN:

978-94-645-0711-9 / 9789464507119

Price:

€ 16,99

Language

Dutch

Rating:

  • (1)