Het Lethe-programma - Ze ontdekten iets dat ze nooit hadden mogen weten. Nu is de jacht op hen geopend.

Sergej Themen

Category: Thrillers

€ 20,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Hij wordt verdacht van de moord op Paulien, maar kan zich er helemaal niets van herinneren. Het aanwezige bewijs onderbouwt de verdenkingen, maar Justin weet zeker dat hij onschuldig is. Als men hem probeert te vermoorden, wordt hij gered door een onbekende vrouw die ook achterna wordt gezeten. Ze weet niet wie ze is, hoe ze heet of waar ze vandaan komt, maar er is iets dat ze wel weet: Justin heeft het niet gedaan. Samen gaan ze op onderzoek uit om de antwoorden te vinden op een aantal belangrijke vragen. Wie heeft Paulien vermoord? Waarom probeert men hen te vermoorden? Wat mag er niet aan het licht komen en op welke manier zijn zij daarbij betrokken?

From the book

Een helse pijnscheut schoot door haar enkel en eigenlijk haar hele linkervoet, toen ze eindelijk weer op haar benen stond. Als er ooit een ongunstig moment was om haar enkel te verzwikken, dan was het wel nu. Knarsetandend strompelde ze verder. Ze moest het bos uit zien te komen. Het was uitermate belangrijk dat ze het huis naast het café zou weten te bereiken. Dat was haar verteld. Ze wist niet meer door wie en wanneer haar dat was verteld. Dat was ze vergeten, zoals ze de laatste tijd wel meer dingen begon te vergeten. Maar wat ze nog wel wist, was dat ze bij dat huis moest zijn om iets af te geven en dat het van levensbelang was. Ze had het bij zich. In haar broekzak. Ze wist dat ze eigenlijk moest blijven rennen. Ze wist het echt wel, maar ze kon niet meer. Ze kon simpelweg niet meer. Ze zakte iets door haar knieën, legde vervolgens haar handen op diezelfde knieën, kromde haar rug en boog haar hoofd iets naar beneden. Een paar seconden lang bleef ze in die houding staan, hijgend en onderwijl happend naar zuurstof. ‘Can Tess come out to play?’ hoorde ze die sadist roepen, op exact diezelfde ziekelijke, speelse wijze die ze daarnet ook gehanteerd had. Enkel aan de toon van haar stem kon Tess al horen dat er een hoop leedvermaak in het spel was. Ze móest verder. Ze had geen keuze. Als zij haar zouden vinden, was het game over. Ze keek achter zich en hoorde weliswaar geritsel van bladeren, maar ze zag niemand. Nog een paar meter. Nog een paar meter en dan zou ze het bos alweer verlaten. Dan was ze nog maar enkele minuten verwijderd van het huis naast het café. ‘Waar is ze?’ hoorde ze de zware stem vragen. Achter de bomen en het struikgewas scheen het licht van hun zaklantaarns. Ondanks dat ze verging van de pijn, besloot ze het tempo wat te verhogen, althans voor zover haar dat lukte. Eindelijk bereikte ze dan de rand van het dorp.

About the author

Na een lange tijd niet te hebben geschreven, bracht Sergej in 2020 de roman 'Als blikken konden doden' uit. Daarna besloot hij een andere stijl uit te proberen en dat resulteerde in de thriller 'Kristen' die in 2021 werd uitgebracht. Na een kleine pauze van een paar maanden, duurde het niet lang voordat het weer ging kriebelen en begon hij zijn nieuwe ideeën op te schrijven. Deze aantekeningen hebben geleid tot het derde boek: de actiethriller 'Het Lethe-programma'.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het Lethe-programma - Ze ontdekten iets dat ze nooit hadden mogen weten. Nu is de jacht op hen geopend.

Author:

Sergej Themen

Category:

Thrillers

Number of pages:

176

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

29-07-2022

ISBN:

978-94-645-0774-4 / 9789464507744

Price:

€ 20,99

Language

Dutch