Het Duistere Bos

Thea de Negro

Category: Children books

€ 16,99
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Het was donker en koud. De nevel hing laag bij de grond. Het rook naar rottend hout en blad. Tim was moe heel moe. Hij had al uren gelopen en had geen idee meer waar hij liep. Ergens liggen kon hij niet, alles was nat, veel zon kwam er niet in dit duistere bos. Als Tim van zijn oma een schatkaart krijgt gaat hij op zoek naar de schat, maar zo gemakkelijk gaat dat nog niet.

From the book

Het was donker en koud. De nevel hing laag bij de grond. Het rook naar rottend hout en blad. Tim was moe heel moe. Hij had al uren gelopen en had geen idee meer waar hij liep. Ergens liggen kon hij niet, alles was nat, veel zon kwam er niet in dit duistere bos.

About the author

Thea de Negro is geboren op 25 maart 1949 te Batavia (Indonesië). In 1950 is Thea met haar ouders en broer aangekomen met de boot in Nederland en na veel verhuizingen sinds 2021 in Zuidwolde (Dr.) gesetteld. Ze is getrouwd met Johan, heeft drie kinderen en zes kleinkinderen. Waarvan één, ook genaamd Tim, de hoofdrol speelt in Het Duistere Bos. Na haar pensioen is ze begonnen met schrijven en dat heeft geresulteerd in dit kinderboek.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Het Duistere Bos

Author:

Thea de Negro

Category:

Children books

Number of pages:

72

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

29-07-2022

ISBN:

978-94-645-0780-5 / 9789464507805

Price:

€ 16,99

Language

Dutch