Cover voorkant
Huis zoekt een thuis
Huis zoekt een thuis

Huis zoekt een thuis

Renee den Heijer

Category: Picture books
  • (2)

€ 21,99

Free shipping

Delivery between five and ten working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Dit verhaal gaat over Huis, die sinds het overlijden van haar geliefde oude inwoner niet de tijd krijgt om verdrietig te zijn. Veel te snel staan nieuwe inwoners al gretig in de tuin rond te snuffelen. Het is een groot gezin, totaal niet naar Huis haar smaak en wat ze gewend is. Wat zijn ze luid en vies... en wat zijn het er veel! Huis wil dit allemaal niet, en probeert met al haar macht de nieuwe bewoners weg te werken.

From the book

About the author

Renée den Heijer was van kleins af aan al gefascineerd door verhalen. Boeken met prachtige plaatjes die haar meenamen op verre reizen terwijl ze veilig in haar bedje aan het lezen was. Die fascinatie was wat haar dreef om naar de kunstacademie te gaan en zelf een verhaal te maken. Hoe ouder en ouder Renée werd, hoe meer ze een verhaal wilde maken over de moeilijkere tijden van leven. Ze leerde emoties als verlies kennen, en droomde dat ze als een huis was; groot en sterk. Maar zelfs huizen verliezen hun inwoners, en zo is het verhaal ontstaan.

Reviews

2022-08-17 16:44:48 | By: Britt | Rating:
Prachtig prentenboek over verlies en weer verder gaan!

In Huis zoekt een thuis raakt Huis zijn eigenaar kwijt als zij overlijdt. De vrouw had het huis steen voor steen gebouwd. Als er een nieuwe familie hun intrek in het Huis doet, vindt Huis dit maar niks. Of zou deze nieuwe, wilde familie zijn nieuwe thuis kunnen worden?

Het prentenboek is verder mooi geïllustreerd. Echt een aanrader!

2022-08-15 19:03:19 | By: Kees | Rating:
Wat een heerlijk boek met een wel heel originele invalshoek. Mooie tekeningen, mooi verhaal! Kopen!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Huis zoekt een thuis

Author:

Renee den Heijer

Category:

Picture books

Number of pages:

48

Illustrated:

Yes

Format/size:

Hardcover A4

Release date:

29-07-2022

ISBN:

978-94-645-0756-0 / 9789464507560

Price:

€ 21,99

Language

Dutch

Rating:

  • (2)