Cover voorkant
Horror Hotel - Wat als je niet veilig bent op je werk?
Horror Hotel - Wat als je niet veilig bent op je werk?

Horror Hotel - Wat als je niet veilig bent op je werk?

Joyce Meijer

Category: Thrillers
  • (3)

€ 20,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Jeniffer is pas geleden verhuisd en werkt nu in een hotel, waar aan de lopende band vreemde dingen gebeuren. Terwijl al deze gekke situaties zich blijven opstapelen, en ook Jeniffer hierin verstrikt raakt, bloeit er ook iets moois op.

From the book

Jennifer loopt naar de deur en pakt de loper uit haar zak. Ze steekt hem in het slot. “Ik ga wel een kijkje nemen,” zegt ze met een vies gezicht. “Gatver,” hoort ze Ellen zeggen, als de deur iets opengaat. Jennifer houdt de mouw van haar vest voor haar neus. Ze moet zich inhouden om niet te gaan spugen. Het is donker binnen, alle gordijnen zitten dicht. En bij elke stap wordt de geur erger. Jennifer herkent de geur, maar weet niet waarvan. “Hallo,” zegt ze nog voor de zekerheid. Maar er komt geen geluid terug. Ze voelt de spanning omhoog komen. Iets klopt hier niet en haar gevoel zegt dat ze weg moet rennen.

About the author

Joyce Meijer (1986) woont met haar twee zoons en één dochter in Almelo. Naast haar werk als wimperstylist en hondentrimster, heeft ze haar droom werkelijkheid laten worden door haar hart te volgen en haar tweede thriller te schrijven.

Reviews

2022-09-28 12:50:11 | By: Mirjam | Rating:
Wat een heerlijk boek. Het leest heerlijk weg, ik ben helemaal gek op deze schrijfster. Ik kan niet wachten tot haar volgende boek uit is. Het is zeker een aanrader, net als van geluk naar een nachtmerrie.

2022-09-05 15:18:34 | By: Jootje | Rating:
Net als haar eerste boek leest ook deze super makkelijk weg. Het is een aanrader zo ook: Van geluk naar een nachtmerrie.

2022-09-05 20:07:51 | By: Marianne | Rating:
Heerlijk boek! Ik lees veel Susanne Vermeer en dit is zeker net zo goed. Ik wacht op de volgende boek. Het eerste boek was ook heerlijk om te lezen.Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Horror Hotel - Wat als je niet veilig bent op je werk?

Author:

Joyce Meijer

Category:

Thrillers

Number of pages:

146

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

26-08-2022

ISBN:

978-94-646-8020-1 / 9789464680201

Price:

€ 20,50

Language

Dutch

Rating:

  • (3)