Cover voorkant
Talitha - Van weeskind tot heldin
Talitha - Van weeskind tot heldin

Talitha - Van weeskind tot heldin

Heidy Freriksen

Category: Youth books

€ 19,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Talitha vertelt het verhaal van een meisje die uitgroeit tot een ware heldin. Ze krijgt hierbij hulp van haar twee trouwe vrienden Luc en Sem. Maar het is uiteindelijk prins Leon die haar leert vechten tegen de meedogenloze Oscuro. Prins Leon leert haar sterk te zijn en nooit op te geven. Langzaam verandert Talitha van een verlegen en bang meisje in een ware heldin. Een spannend boek vol avontuur en verrassende wendingen. Maar ook een verhaal over vriendschap, geloof, hoop en liefde.

From the book

De paarden stonden rustig te eten. Maar zodra ze Talitha en Michaël zagen begonnen ze te hinniken. “Sssssshhhh,” suste Talitha haar paard. Helaas was het al te laat. Het gehinnik had andere soldaten alert gemaakt en deze kwamen nu massaal om de strijd aan te gaan met Michaël en Talitha.


About the author

Heidy Freriksen (1975) woont samen met haar man en twee zoons (Luc en Sem) in Nijverdal. Ze is werkzaam als werkvoorbereider bij een bouwbedrijf. Maar een eigen kinderboek schrijven was altijd een droom van haar. Talitha is geschreven vanuit haar verlangen om jongeren kracht en hoop te geven. Nadat ze zelf een moeilijke jeugd heeft gehad wil ze anderen helpen door haar ervaringen te delen. Met dit boek wil ze mensen inspireren om nooit de hoop op te geven op een beter leven.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Talitha - Van weeskind tot heldin

Author:

Heidy Freriksen

Category:

Youth books

Number of pages:

128

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

16-09-2022

ISBN:

978-94-646-8089-8 / 9789464680898

Price:

€ 19,50

Language

Dutch