Cover voorkant
Rhona het berenmeisje - Grote avonturen van een klein berenmeisje
Rhona het berenmeisje - Grote avonturen van een klein berenmeisje

Rhona het berenmeisje - Grote avonturen van een klein berenmeisje

Jessica Notten - illustrator Raymond Notten


€ 17,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Grote avonturen van een klein meisje. Een leerzaam en spannend boek. Een verhaal over Rhona het berenmeisje met al haar knuffeldieren. Een avontuur in de blauwe en zwarte zee en de groene jungle. Het was een droom, maar wel echt, want fantasie is fantastisch echt! * Spelenderwijs leert je kind in het boek verschillende kleuren kennen en ontdekt het verschil tussen groot en klein! *

From the book

Tetter trekt harder en harder, zo hard dat de dop van de inktpot vliegt. Alle inkt schiet pardoes in zijn grote slurf! Hat, hats, hatsjoehhhhhh! Tetter niest zo hard dat hij alle zwarte inkt uit zijn slurf Tettert. De inkt belandt met spetters speeksel en groene snotstukjes op de grond. Het lijkt wel een kunstwerk, wat mooi!

About the author

Raymond Notten woont in Winterswijk en is een creatief talent. Van jongs af aan is hij al druk met tekenen, iets waar hij zich verder in heeft ontwikkeld. Hij maakt nu levensechte portretten voor blije klanten. Buiten het tekenen om is schilderen ook een grote hobby: bij verschillende cursussen heeft hij diverse stijlen geleerd.
Raymond staat open voor nieuwe creatieve uitdagingen, hij zei dan ook volmondig; ‘ja’, toen de vraag van zijn zusje kwam om de vele hoofdpersonages uit het kinderboek; ‘Grote avonturen van een klein berenmeisje, Rhona het berenmeisje’ tot leven te brengen. De illustraties zijn schattig, grappig en kleurrijk geworden en hebben het boek gemaakt!
Hij heeft de opleiding multi media vormgeving gevolgd en hoopt nog vele illustraties te maken voor kinderboeken.

Jessica Notten woont sinds januari 2022 met haar dochter van anderhalf in Ober Werbe in Duitsland. Ze heeft in Nederland altijd in de hulpverlening gewerkt en zit in Duitsland bij de vrijwillige brandweer. Verder is ze net begonnen met de opleiding tot bloemist en heeft een leuke werkplek gevonden bij een fleurige bloemwinkel met een Nederlandse eigenaar.
Jessica is adrenalineverslaafd en heeft jaren gebokst en haar eerste brevet gehaald met paragliden. Momenteel maakt ze vele wandelingen in de vele nationale parken van Hessen. Haar grote hobby en passie is ‘schrijven’. Haar dyslexie houdt haar niet tegen. Buiten het schrijven van drie Romans en een invulboekje/gedichtenbundel (rouwverwerking/miskraam), is haar grootste wens nu werkelijkheid geworden! Samen met haar broer die de prachtige illustraties heeft gemaakt, is; ‘Grote avonturen van een klein berenmeisje, Rhona het berenmeisje’ ontstaan. Een schattig en leerzaam kinderboek, met haar dochter Rhona Ava als grote inspiratiebron. Ze hoopt nog vele boeken te schrijven, maar ze heeft nog geen idee wat de genre en het onderwerp van haar volgende boek zal zijn.
Buiten het schrijven om laat ze haar gedachten graag opgaan in een mooi boek. Ze heeft veel respect en bewondering voor de vele schrijvers die zo verhalend schrijven, alsof je het avontuur als lezer zelf beleeft!

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Rhona het berenmeisje - Grote avonturen van een klein berenmeisje

Author:

Jessica Notten - illustrator Raymond Notten

Category:

Children books

Number of pages:

48

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 20 x 20 cm

Release date:

30-09-2022

ISBN:

978-94-646-8117-8 / 9789464681178

Price:

€ 17,50

Language

Dutch