Cover voorkant
Woorden worden plaatjes - "Derop of Deronder"
Woorden worden plaatjes - "Derop of Deronder"

Woorden worden plaatjes - "Derop of Deronder"

Merel Janssen

Category: Poems

€ 16,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Woorden worden plaatjes is een dichtbundel om je gedachtes bij uit te zetten en die van een ander in te kruipen. Je wordt meegezogen in de wereld van een zoekend ik-personage, die tijdens de reis tegen thematiek zoals eenzaamheid, slapeloosheid en depressiviteit aanloopt. Deze thema’s worden door het samenspel van humor, beeldspraak en krachtige illustraties in een geheel nieuw daglicht gezet. Een bundel om je vingers bij af te likken!

From the book

Lettersoep Woorden schreeuwen onder mijn schedel kots mezelf uit boven mijn wc-bril Weet ik veel Woorden worden letters alleenstaand en nietszeggend een brei gevuld met codes ligt als een hoopje op de bodem Wat vredig al mijn gedachtes op vakantie totdat ik ze wanhopig aan de rand zie koffers gepakt om terug te komen weer rustig in mijn hoofd komen wonen

About the author

Merel Janssen (2001) is een student creatieve therapie, die met deze bundel haar debuut maakt als dichter en illustrator. Haar werk is speels, verassend, fantasierijk, humoristisch en opent daarbij een deur vol verassingen. Aankomend jaar begint zij aan de studie Fine art aan de St Joost in Den Bosch om haar creativiteit verder te ontdekken.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Woorden worden plaatjes - "Derop of Deronder"

Author:

Merel Janssen

Category:

Poems

Number of pages:

48

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback 12,5 cm x 20 cm

Release date:

30-09-2022

ISBN:

978-94-646-8078-2 / 9789464680782

Price:

€ 16,99

Language

Dutch