Cover voorkant
Kom naar huis, schat.
Kom naar huis, schat.

Kom naar huis, schat.

Erik Middelkoop

Category: Young Adult
  • (3)

€ 20,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Het huis aan de Lindenlaan is groot, donker en staat al jaren leeg. Om een voor haar onbekende reden wordt Iris Kroon bang van het huis. En dat is niet vreemd, als ze in de buurt is van het huis gebeuren er vreemde dingen die ze niet kan uitleggen. Ze vindt hulp uit onverwachte hoek. Nadat alles volledig uit de hand loopt, weet een klasgenoot van Iris zich zo op te stellen dat ze hem als niemand anders vertrouwt. Zelfs als hij zegt dat wat Iris ervaart paranormaal zou kunnen zijn. Ze raakt geobsedeerd door wat er ooit met het huis is gebeurd en langzaam maar zeker komt ze er achter dat ze er meer mee te maken heeft dan dat ze ooit had kunnen denken. De zoektocht lost vragen op, maar het is niet altijd verstandig om antwoorden te vinden op vragen. Sommige vragen kunnen beter onbeantwoord blijven.

From the book

'Ik weet wat ik doe, ik heb hier immers altijd gewoond,' zegt ze zo vrolijk mogelijk, stapt zelfverzekerd over het grindpad en loopt naar het huis toe. De eerste passen gaan goed, maar als ze halverwege is gaat het fout. Heel erg fout. Een extreme duizeling zet op, zo erg dat ze haar oriëntatiegevoel binnen enkele seconden verliest. Vlekken ontstaan in allerlei vormen en kleuren voor haar ogen, erger dan de vorige keren, maar ze wil er niet aan toegeven. Deze keer weet ze wat er aan de hand is en waarom dit gebeurt.

About the author

Erik Middelkoop is een hobbyschrijver die, naast zijn fulltime baan en gezinsleven, graag achter de pc zit om zijn fantasie de vrije loop te laten en zijn inspiratie, die ontstaat uit alledaagse gebeurtenissen, op papier te zetten en er een geheel van te maken. Het verhaal van Iris Kroon en haar strijd tegen zichzelf is het eerste boek wat er uit zijn pen gevloeid is.

Reviews

2022-11-21 21:28:41 | By: Monique | Rating:
Heerlijk boek, ik ging helemaal op in het verhaal en kwam eigenlijk tijd te kort om het in een keer uit te lezen. Ik hou van dit soort boeken

2022-11-12 18:26:28 | By: C. Veerman | Rating:
Leuk en spannend boek.
Leest lekker weg.

2022-10-26 20:59:41 | By: Mariëtte | Rating:
Heel spannend! Verrassend einde! Top!Write your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Kom naar huis, schat.

Author:

Erik Middelkoop

Category:

Young Adult

Number of pages:

156

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

07-10-2022

ISBN:

978-94-646-8137-6 / 9789464681376

Price:

€ 20,50

Language

Dutch

Rating:

  • (3)