De Wrange Prijs

Hein van Dalen

Category: Thrillers

€ 18,50
Free shipping
Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Quint is een pizzabezorger die op kamers woont en regelmatig meespeelt in een Geocaching spel, Myrthe is zijn vriendin die nog thuis bij haar pleegouders woont. Omdat ze de vermoedelijke plek van een prijs weten gaan ze daar zoeken. Nadat ze terug zijn gebeuren er ineens allerlei vreemde voorvallen. Tevens is er een ontvoering gaande van Phil Verdun, de zestien jarige zoon van Ben Verdun een rijke industrieel met connecties in de onderwereld. De ontvoering zit in de eindfase en Ben hoopt zijn zoon snel weer te kunnen omhelzen. Maar voor alle partijen neemt de toekomst een andere wending en met behulp van twee Politierechercheurs en een privédetective die gedwongen worden tot samenwerking komt er een waarheid naar boven die bij allen een onuitwisbare nachtmerrie achterlaat.

From the book

Quint krijgt een waas voor zijn ogen, grijpt de boodschap en de mobiel en vliegt naar buiten, springt in de auto en rijdt met piepende banden weg. Hij weet zeker wie dit geflikt heeft en rijdt rechtstreeks naar een achterstandswijk toe waar hij bij een half vervallen woning heel hard op de deur gaat staan bonken.
Als er opengedaan wordt staat Leo daar maar voor dat die iets kan zeggen heeft die al een ferme patat op zijn tanden en ligt ie languit bewusteloos in de gang. En als Leo weer bij komt zit hij met tie wraps in de keuken aan een keukenstoel vastgebonden en kan geen kant op, het bloed dat uit zijn neus komt kleurt zijn kleffe lichtblauwe T-shirt plaatselijk donkerrood.
Quint vraagt vriendelijk of hij wil zeggen waar Myrthe is gebleven maar Leo kan alleen maar zeggen dat hij dat niet weet.
Quint echter denkt dat ze hun bedreigingen waar hebben gemaakt en gelooft hem niet.
‘Nou, dan zullen we eens kijken wat we hier allemaal in de keuken hebben liggen’, zegt Quint op een sarcastische manier en trekt een fileermes uit een niet zo schone lade.
‘Wat ga je doen man, ik weet nergens van, die dreiging was niet serieus bedoeld’, geeft Leo als verklaring.
Maar Quint is er van overtuigd dat Leo en Inge er iets mee te maken hebben en trekt het linker oor van Leo een beetje strak en begint met het fileermes de oorschelp los te snijden.
‘E...e...uh, doe normaal man’, roept Leo als hij het warme bloed langs zijn nek voelt lopen. ‘Gij bent gestoord man, ik weet nergens van, echt niet.’

About the author

Hein van Dalen is geboren en getogen in Tilburg (1961). Hij is Getrouwd en heeft twee kinderen die inmiddels het huis uit zijn. Van beroep is hij stukadoor. Omdat zijn vrouw graag thrillers leest, schreef hij in het geniep een boek voor haar. Zijn vrouw geloofde in eerste instantie niet dat hij dat had geschreven en ook familie, vrienden en kennissen waren compleet verrast. Schrijven gaat hem goed af en is nu een nieuwe hobby geworden die waarschijnlijk nog meer boeken zal opleveren. Inspiratie haalt hij uit het gewone leven en de mensen om zich heen. Het is leuk om karakters te creëren.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De Wrange Prijs

Author:

Hein van Dalen

Category:

Thrillers

Number of pages:

106

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

05-08-2022

ISBN:

978-94-645-0790-4 / 9789464507904

Price:

€ 18,50

Language

Dutch