Cover voorkant
Lief zijn lief leven - Door angst naar geluk
Lief zijn lief leven - Door angst naar geluk

Lief zijn lief leven - Door angst naar geluk

Lisa Mabbe

Category: Health

€ 18,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Liefste jij, Liefste mooiste prachtige jij, Jij die dit leest met je ogen gericht op elk woord dat aan je voorbij komt. Je bent geliefd, wonderbaarlijk krachtig en perfect jezelf zoals je bent. Niets moet, alles mag. Laat het oordeel los en leef je mooiste leven. jij hoeft niet te leven volgens het beeld van een ander. Je mag je eigen keuzes maken en beslissingen nemen. Je hebt geen toestemming nodig om gelukkig te zijn. Je hebt geen toestemming nodig om je droom leven te leven. Jij mag zijn wie je bent. Je bent geliefd. Leef je mooiste leven. Ik hou van wie je bent

From the book

Is dit wat het is? Wat de maatschappij opdraagt of wat je wilt? Kun je leven zonder in de verwachtingen te leven van het doorsnee zijn? De wereld is al veel veranderd, maar toch heb ik het gevoel dat we onze keuzes veel te vaak laten afhangen van dit patroon om te voldoen aan de verwachtingen. Het ergste daarvan is dat dit niet eens onze eigen verwachtingen en verlangens zijn, maar vaak diegene waarvan we denken dat we ze moeten volgen om erbij te horen en geliefd te zijn.

About the author

Lisa Mabbe, moeder, dochter, vrouw, vriendin. In 2015 schreef ze haar eerste boek "De schoonheid van het zijn". Ze had nooit verwacht dat haar leven er jaren later totaal anders zou uitzien.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Lief zijn lief leven - Door angst naar geluk

Author:

Lisa Mabbe

Category:

Health

Number of pages:

94

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

23-09-2022

ISBN:

978-94-646-8092-8 / 9789464680928

Price:

€ 18,50

Language

Dutch