Cover voorkant
Jenna & Luna geheime opdrachten - Alle liefde zit in onze natuur
Jenna & Luna geheime opdrachten - Alle liefde zit in onze natuur

Jenna & Luna geheime opdrachten - Alle liefde zit in onze natuur

Sylvia Bongers


€ 19,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Jenna en Luna zijn vriendinnen en ze beleven altijd wel iets geks. Ineens vinden ze in de tuin een rode envelop met een briefje erin. Hierop staat een opdracht, maar ze weten niet wie hierachter zit. Jenna en Luna worden wakker in een klaprozenwereld, ontdekken een gemene heks tijdens het tuinduiken en er is spannende actie gaande, allemaal in het geheim. Jenna en Luna gaan met oma Lucky kliederdiederen en schatzoeken. Wie en wat komen ze tijdens dit spannende avontuur tegen? Ga je mee op avontuur en ontdek jij wat er allemaal leeft in onze natuur?

From the book

Ineens staat de wereld stil. Poef! Luna en ik zijn ook stil. Dat is zeldzaam, geloof me! We staan langzaam op. Luna kijkt me verbaasd aan. Ik kijk om me heen, maar er is niemand te zien. Hoe kan dit? En belangrijker nog, wat is het?
‘Wat een grote envelop. Zo rood als een brandweerauto. Wat doet hij daar tussen de bloemen?’ vraagt Luna. Ik heb geen idee. We lopen door de tuin. Onze namen staan op de envelop geschreven. Luna zegt dat ik hem open moet maken. Voordat ik de knalrode envelop pak, zie ik een schattig lieveheersbeestje op een blauwe korenbloem zitten.‘Een lieveheersbeestje brengt geluk. Ik ben benieuwd of deze envelop ons ook geluk brengt,’ zegt Luna. Op dat moment komt mijn moeder met thee. Ze ziet mij met de rode envelop in mijn handen staan.
‘Heb je een liefdesbrief, Jenna?’ vraagt ze vrolijk. Ik schud mijn hoofd heen en weer. Ik neem de envelop mee. Als ik zit, maak hem voorzichtig open. Er zit een brief in.
‘Vet spannend dit,’ zegt Luna. Zelf vind ik het ook spannend, maar ik zeg niets. Mijn moeder en Luna kijken over mijn schouders mee, terwijl ik de brief hardop voorlees.

Beste Jenna en Luna,

Wat goed dat jullie deze brief lezen. Hebben jullie zin in een spannend avontuur? Ja? Dan is dit jullie eerste geheime opdracht. Stuur een bericht naar het e-mailadres achterop deze brief voor de volgende opdracht. Typ in de e-mail: We gaan op reis en nemen mee... Vul allebei iets in dat je meeneemt! Veel succes en geniet van de reis tijdens het spannende avontuur, maar wees niet bang. Alles komt goed!

Groetjes K. Roos

About the author

Sylvia betekent 'van het bos'. In de afgelopen jaren heeft zij verschillende omschrijvingen gekregen: van specialist duurzaamheid tijdens een stage journalistiek, een creatieve duizendpoot tot natuurtalent. In 2014 heeft zij haar hbo-opleiding journalistiek afgerond. Ze is gespecialiseerd in onderzoeksjournalistiek en storytelling. Een droom was om een kinderboek te schrijven. Ze ging op haar eigen creatieve wijze met camera op onderzoek uit in de natuur. Sylvia heeft haar belevingen en ervaringen vastgelegd in dit kinderboek (deel 1).

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Jenna & Luna geheime opdrachten - Alle liefde zit in onze natuur

Author:

Sylvia Bongers

Category:

Children books

Number of pages:

98

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

09-09-2022

ISBN:

978-94-646-8059-1 / 9789464680591

Price:

€ 19,50

Language

Dutch