Cover voorkant
Peter en de Pauwvrouw - Speurtocht naar een verborgen sprookjeswereld
Peter en de Pauwvrouw - Speurtocht naar een verborgen sprookjeswereld

Peter en de Pauwvrouw - Speurtocht naar een verborgen sprookjeswereld

Lucas Moor

Category: Fantasy

€ 21,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Peter volgt met zijn ezelin en zijn hondje een geheimzinnige roadmap die hij meekreeg van zijn beste vriend Lucius. Hij stort zich daarmee in een onwaarschijnlijk spannend avontuur. Lucius, Annabelle en de hond Rexy reizen hem later achterna in een omgebouwde half-track. Samen ontsluieren ze de geheimzinnige verhalen uit het perkament van Henricus, de grootvader van Lucius.In het Mortanjagebergte, ten oosten van de trollenstad Trolaria, dreigt de kwaadaardige koning Tweetand met een oorlog.Peter sticht een coalitiemacht met mensstrijders uit Absurdia, trolstrijders, elfen, feeën en zelfs sprekende dieren, om zijn geliefde trollenstad tegen het monster te verdedigen...

De boekverstelling is op woensdag 19 oktober om 19.00 uur in de bibliotheek (8550 Zwevegem).

From the book

In de vroege morgen warmde de zware dieselmotor traag draaiend op. De restjes van het spek- en- eieren ontbijt verdwenen in de hongerige bek van Rexy. Terwijl Lucius en Annabelle zich voorbereidden op het avontuur, zocht de hond naar eventuele sporen van hun vrienden om en rond de huifkar. Even later kwam hij hijgend en vol opwinding aangelopen vanuit het woud. Aan zijn lichaamstaal kon Annabelle opmaken dat hij geursporen had gevonden. ‘Hij heeft naar alle waarschijnlijkheid Pompommer of Andreata geroken,’ zei ze. ‘Aha, dan rijden wij best het woud binnen waar hij er daarstraks uitkwam,’ antwoordde Lucius. ‘Waar zou dat drietal nu ergens zijn? Met de ezel zal dat duidelijk veel trager gaan dan met onze half-track. Misschien kunnen wij ze nog inhalen voor ze de eindbestemming bereikt hebben.’ Lucius nam plaats achter het stuur. Annabelle stond nog even buiten de omgeving af te speuren met haar verrekijker. ‘Wat een kolossale valk zit daar aan de bosrand!’ Riep ze naar Lucius, ‘moet je even komen kijken schat, het moet een tam dier zijn want hij heeft een soort trommeltje rond zijn nek.’ Lucius sprong meteen terug uit het voertuig en richtte de verrekijker op de valk. ‘Hij lijkt wel een postduif... ik bedoel postvalk! Maar hoe kan dat nu in het Mortanjawoud? Waar zou dat beest vandaan komen?’ Vrouwen en nieuwsgierigheid, het is een oud zeer, maar Annabelle kon het niet laten. ‘De vogel lijkt tam, dus zal hij wel niet weg vliegen denk ik.’ ‘Bedoel je dat je wilt weten wat er in dat trommeltje zit?’ ‘Heu, ik ben wel curieus liefste,’ zuchtte ze. ‘Rexy, blijf!’ Riep Lucius terwijl hij de motor af zette en bedenkelijk naar zijn vrouw keek.

About the author

Lucas Moor woont met zijn vrouw en zijn vele dieren in een pittoresk dorpje in zuid West-Vlaanderen. Naast musiceren is schrijven voor hem een heel belangrijke bezigheid. Onder het pseudoniem Lucas Moor bracht hij in 2006 zijn autobiografisch boek uit met als titel "2001 A Spacecake Odyssey". In 2011 volgde zijn tweede boek "De Groene Gifkikker", een science fiction thrillerverhaal. Vanaf 2005 schreef hij ook regelmatig columns of reportages op zijn Lucas Moor blogsite.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Peter en de Pauwvrouw - Speurtocht naar een verborgen sprookjeswereld

Author:

Lucas Moor

Category:

Fantasy

Number of pages:

214

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback A5

Release date:

30-09-2022

ISBN:

978-94-646-8113-0 / 9789464681130

Price:

€ 21,99

Language

Dutch