Cover voorkant
Bericht vanuit mijn hart - Zoektocht in het dagelijks leven met autisme
Bericht vanuit mijn hart - Zoektocht in het dagelijks leven met autisme

Bericht vanuit mijn hart - Zoektocht in het dagelijks leven met autisme

Myrthe Kamerbeek - samengesteld door Miranda Kamerbeek

Category: Poems

€ 19,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Gedichten en tekeningen vol liefde en tegenstrijdigheden. Vanuit haar hart laat Myrthe zien wat ze vindt, wat ze voelt en hoe ze tegen de wereld aankijkt. Een wereld die vaak zo moeilijk voor haar was. Ze gunt de lezer ook een blik naar binnen. Zo ervaren we haar bijzondere liefde voor dieren en dierbaren maar ook de intense strijd die ze voerde. De steun die ze ervoer in het geloof deelt ze met ons evenals tal van adviezen en goede raad. Tegelijkertijd zien we ook haar worsteling in het dagelijks leven. En toch... bleef ze kleine beetjes liefde uitdelen, aan u, aan jou, aan velen.

From the book

Mijn hoofd is vol Mijn hoofd is vol, van zo veel dingen Mijn hoofd is vol, van dit en dat Mijn hoofd is vol, van liedjes zingen Mijn hoofd is vol, van alles wat Mijn hoofd is leeg, zo zonder dingen Mijn hoofd is leeg, een raar gevoel Mijn hoofd is leeg, geen liedjes zingen Mijn hoofd is leeg, en zonder doel Mijn hoofd is vol, tot het niet meer rekte Mijn hoofd is vol, tot over de streep Mijn hoofd is vol, van alle gekte Mijn hoofd is vol, niet meer in de greep Mijn hoofd is moe, ik weet niets meer Mijn hoofd is moe, ik kan niets doen Mijn hoofd is moe, en hij doet zeer Mijn hoofd is moe, een piekerkampioen Mijn hoofd is vol, van veel gedachten Mijn hoofd is vol, van veel gevoel Mijn hoofd is vol, van veel verwachten Mijn hoofd is vol, van een heleboel

About the author

Een kort leven vol liefde en tegenstrijdigheden. Talentvol maar ook met grote uitdagingen. Haar liefde voor dieren en natuur waren Myrthe tot steun evenals saxofoon spelen en luisteren naar muziek. Ze was creatief; in woord en beeld schetste ze haar kijk op de wereld. Een wereld die ze op heel eigen wijze beleefde. Hoe ze zich voelde en wat ze dacht, vertelde ze in haar gedichten. Haar wens was deze gedichten in boekvorm uit te geven. De gedichten en illustraties zijn verzameld en geselecteerd door haar moeder, Miranda, zodat Myrthes wens alsnog in vervulling gaat. Myrthe was een steun voor anderen: toen en ook nu nog, via haar gedichten.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

Bericht vanuit mijn hart - Zoektocht in het dagelijks leven met autisme

Author:

Myrthe Kamerbeek - samengesteld door Miranda Kamerbeek

Category:

Poems

Number of pages:

120

Illustrated:

Yes

Format/size:

Paperback A5

Release date:

30-09-2022

ISBN:

978-94-646-8118-5 / 9789464681185

Price:

€ 19,50

Language

Dutch