Cover voorkant
De roep van het onbekende II - Het avontuur gaat verder
De roep van het onbekende II - Het avontuur gaat verder

De roep van het onbekende II - Het avontuur gaat verder

Patrick Verschueren

Category: Novels

€ 23,50

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Het Afrikaanse avontuur is voorbij. De ongeplande zwangerschap gooit hun toekomstplannen overhoop. Er moeten knopen doorgehakt worden. Kim stort zich op haar medische studies en Bjorn moet zich bewijzen op het bedrijf. De afstand tussen beide valt hen zwaar. Na Kims studies besluiten ze de sprong, naar een leven in Afrika, te wagen. Bjorn krijgt de ultieme kans zich te bewijzen. Kim van haar kant komt een oude belofte na. Hun liefde voor het land, en voor elkaar, lijkt op een sprookje. Maar dan doemen donkere wolken op en moeten ze noodgedwongen in overlevingsmodus.

From the book

Bjorn gaat behoedzaam naar de voordeur. In het matte glas van de deur ziet hij de silhouetten van twee mannen. De bel gaat nogmaals en één van de mannen bonst met zijn vuist op de deur. Hij ademt diep in en uit en draait langzaam de kruk om. Dit is het moment waarop de mannen gewacht hebben. Zo gauw de deur op een kier staat zet de grootste van de twee zijn schouder ertegen. De deur vliegt open en door de kracht vliegt Bjorn tegen de muur achter hem. Hij valt en het eerste moment blijft hij versuft liggen. Wanneer hij terug wat bij zijn positieven komt en wil opstaan, kijkt hij in de lopen van twee geweren. Zijn hoofd tolt nog na en hij moet zich aan de muur vasthouden. De twee mannen, eigenlijk een man en nog bijna een jongen, trekken en duwen hem voor zich uit naar de woonkamer. De twee vrouwen slaken een kreet en Hobo begint te grommen en zet zich klaar om aan te vallen. De mannen roepen en tieren en richten hun wapens op het dier. Kim gaat voor hem staan en probeert hem te kalmeren. Grommend laat hij zich terug naar zijn mand begeleiden maar zijn ogen verraden dat hij hen in het oog houdt en geen moment zal twijfelen om aan te vallen. De twee mannen overleggen in hun eigen taal. De jongste van de twee houdt de vrouwen onder schot terwijl de oudste Bjorn terugduwt in de richting van de voordeur. In korte bewoordingen maakt hij hem duidelijk dat hij wil dat hij in zijn auto stapt. Kim roept dat hij dat niet mag doen en wil naar hem toelopen. De man die haar onder schot houdt, dringt haar terug en duwt haar met geweld op de zetel.

About the author

Toen Verschueren Patrick na bijna veertig jaar bij Defensie op verplicht pensioen moest, besloot hij zijn oude liefde vanonder het stof te halen. Verhaaltjes schrijven deed hij al in het lager onderwijs, op aanraden van een leraar. Toen er plots tijd vrijkwam kreeg hij het idee om "De roep van het onbekende" te schrijven. Toch had hij het gevoel dat het verhaal niet volledig was en besloot een vervolg te maken. Dit resulteerde in "De roep van het onbekende II". Patrick werd geboren in 1963 en is vader van twee dochters en grootvader van één kleindochter en twee kleinzoons.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De roep van het onbekende II - Het avontuur gaat verder

Author:

Patrick Verschueren

Category:

Novels

Number of pages:

286

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

18-11-2022

ISBN:

978-94-646-8244-1 / 9789464682441

Price:

€ 23,50

Language

Dutch