Cover voorkant
De ontvoering van baby Emilia
De ontvoering van baby Emilia

De ontvoering van baby Emilia

Henk Jie

Category: Novels

€ 20,99

Free shipping

Delivery between two and five working days (the Netherlands and Belgium)

Summary

Camila en Daniel Torres, een echtpaar, verwachten een baby. Tot hun schrik krijgen ze te horen dat Daniel ook nog de vader is van de baby van een pas overleden vrouw. De situatie wordt nog erger als het kind ontvoerd wordt.Het losgeld wordt betaald, maar het kindje wordt niet teruggegeven. In plaats daarvan wordt het door een van de ontvoerders verkocht aan een rijk echtpaar. De vrouw vlucht noodgedwongen met de baby naar het buitenland. Ook de verkoper, die voorafgaand aan de verkoop, een van zijn partners heeft vermoord, verdwijnt spoorloos.Interpol, die is ingeschakeld, staat voor een bijna onmogelijke opdracht.

From the book

Ik heb mijn gynaecoloog laten zweren dat hij het kind voorrang zal geven en mij zal laten sterven als het niet anders kan. Ik heb niemand met wie ik samen een beslissing hierover zou moeten nemen. U kunt zich misschien herinneren dat ik u tijdens een van onze gesprekken verteld had dat mijn man niet lang na ons huwelijk aan een ongeneeslijke ziekte was overleden en dat ik nooit meer een andere man in mijn leven heb gewild. Wat ik wel wilde, was een kindje voor mezelf. Ik wilde niet bevrucht worden door het zaad van een donor die ik niet kende. U zult mij misschien haten als u leest hoe ik zwanger ben geworden. Ik heb geen spijt van de manier hoe ik dat heb laten gebeuren. Toen u in het ziekenhuis lag, heb ik u en uw kamergenoot tijdens een van mijn nachtdiensten een slaapmiddel toegediend. In die nacht heb ik bij u een erectie opgewekt en uw zaad zorgvuldig opgevangen in een buisje. Daarna heb ik de inhoud met een spuit zo diep mogelijk in mijn vagina gespoten in de hoop dat een zaadcel mijn eitje zou bevruchten. Wat bij pogingen met twee andere patiënten niet was gelukt, was deze keer wel succesvol. Ik draag momenteel een kindje van wie u de biologische vader bent. Misschien laat God mij toch nog verder leven en word ik niet gestraft voor mijn zonde. Als dat gebeurt, zal deze brief waarschijnlijk niet aan u overhandigd worden, zeker niet als ik haar achttiende verjaardag nog kan meemaken. Dan zal de notaris de brief aan mij teruggeven. Ik zal die dan vernietigen en mijn geheim uiteindelijk meenemen in mijn graf.

About the author

Henk Jie is geboren in 1947 in Suriname. Na het behalen van zijn middelbare schooldiploma, vertrok hij naar Nederland. Daar volgde hij met succes een studie vliegtuigbouwkunde aan de HTS Haarlem. In Suriname werkte hij elf jaar bij een mijnbedrijf. In 1986 keerde hij terug naar Nederland. Daar verrichtte hij tot aan de ingangsdatum van zijn pensioen werk als technisch ontwerper/tekenaar. Het schrijven van zelfbedachte verhalen is al vanaf de lagere school zijn hobby geweest. Dat leverde hem altijd goede cijfers op.

ReviewsWrite your own review

:

Your email will only be used for the given review

:
:
:
 

Product information

Title:

De ontvoering van baby Emilia

Author:

Henk Jie

Category:

Novels

Number of pages:

168

Illustrated:

No

Format/size:

Paperback 16 x 24 cm

Release date:

04-11-2022

ISBN:

978-94-646-8205-2 / 9789464682052

Price:

€ 20,99

Language

Dutch